Пазач беше видял тялото предишния ден, но го сбърка с

...
Пазач беше видял тялото предишния ден, но го сбърка с
Коментари Харесай

Градинар коси около мъртвото тяло, след като го сбърка с украса за Хелоуин

Пазач беше видял тялото предходния ден, само че го сбърка с „ подправен манекен, употребен за образование “ и окоси тревата към него.

Следователно той не заяви за това на полицията и строителен служащ в парцела заяви за това на идващия ден.

Тялото беше разпознато като Робърт Пол Оуенс, 34-годишен мъж. < /p>

Хейли Шу, неговата сестра, сподели пред NBC News, че фамилията й е съкрушено, че тялото на брат й не е било обявено по-рано, добавяйки, че то е било изложено прекомерно дълго, с цел да имат отворен ковчег в памет на него.

Мъж почина, шофирайки от сринат мост след Гугъл Maps – фамилията съди

„ Определено има някакъв тип нечестна игра “, сподели тя, описвайки брат си като благ човек, който „ обожава “ своите племенници и племенници., едната протегната ръка, с белези по ръцете си, които той (градинарят) възприема като отбранителни.

„ Можете единствено да мислите какво минава през мозъка ни. Той няма никакви облекла - къде са облеклата му? Къде са движимостите му? Къде е портфейлът му, мобилният му телефон, обувките му? “

Тя сподели, че строителният служащ, който е съобщил за тялото, е споделил на фамилията, че пазачът „ е предположил, че [брат ми] е бил украса за Хелоуин или манекен, и допускам, че е взел той самичък би трябвало да одобри това и да не ревизира и окоси целия парцел.

„ Направо ни учудва по какъв начин някой не може да спре и да ревизира, че това е странна декорация за Хелоуин или чудноват манекен или манекен – за какво чиновниците оставите това? "

Прочетете повече в Sky News:

Мъж признава, че е умъртвил тийнейджърка от Съединени американски щати и е изхвърлил тялото й в морето

господин Оуенс е бил забелязан за финален път от фамилията си на 8 октомври, когато е бил взет от някой, с цел да посети другар, само че не се е върнал вкъщи.

Изоставеният дом, където е открит, е изолиран парцел, в който той в никакъв случай не е бил до преди, сподели сестра му, покрай дома на баба им, където той е живял.

Предварителните констатации от аутопсията в петък изключват признаци на нахлуване или контузия, сподели полицията, добавяйки, че чакат токсикологичен отчет за определяне на повода за гибелта.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР