PayPal обяви нови идеи за интегриране на криптовалутите в системата

...
Коментари Харесай

PayPal ще прехвърля криптовалута към други портфейли


PayPal разгласи нови хрумвания за консолидиране на криптовалутите в системата си
(снимка: CC0 Public Domain)

Платежната услуга PayPal възнамерява да добави нови функционалности за осъществяване на транзакции с криптовалути. Ключовата смяна е опцията за прекачване на токени към други крипто-портфейли.

Новата функционалност ще разреши на потребителите на PayPal да трансферират единствено поддържани криптовалути – Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash и Litecoin, заяви The Block. Списъкът с наличните външни услуги не е посочен, само че разработчиците споделят, че са присъединили борсови сметки. Също по този начин, благодарение на PayPal ще бъде допустимо прекачване на криптовалута към други консуматори.

„ Добавянето на функционалност за изпращане и приемане на криптовалута е още една стъпка към по-приобщаваща и ефикасна финансова система. Щастливи сме да свържем клиентите на PayPal с други портфейли и тържища. През идващите месеци ще продължим да внедряваме нови услуги и артикули за криптовалута ”, съобщи Хосе Фернандес де Понте, старши вицепрезидент на компанията.
още по темата
Иновацията е продължение на плануваната тактика на PayPal за консолидиране на криптовалути в платежната система. През април основният изпълнителен шеф на компанията Дан Шулман сподели, че финансовият екип изследва опцията за създаване на постоянна монета (стейбълкойн), подкрепена от щатския $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР