Павлина Живкова е потърсила Кирил Петков, но до момента няма

...
Павлина Живкова е потърсила Кирил Петков, но до момента няма
Коментари Харесай

Журналист от „Труд“ пред Tribune.bg: Потресена съм, това е полицейско беззаконие

Павлина Живкова е потърсила Кирил Петков, само че досега няма отговор
Полицейщина и полицейско безвластие е протичащото се в „ Труд “, сподели пред Tribune.bg журналистът от медията Павлина Живкова.

„ Аз не знам тези хора на какво съображение го вършат, те нямат заповед от арбитър реализатор “, съобщи тя във връзка нахлуването на полиция в постройката на вестника. „ След като полицията може да си разреши да посегне върху медия, какво остава за останалите хора. Във Facebook се вихрят мнения, които са много грозни като множеството от тях са фейкове, тъй като споделят, че „ Труд “ е подобен или онакъв, само че сега става въпрос за посягане над медия. Утре това посягане може да бъде и над вас “, сподели Живкова.

По думите ѝ това е ужасно и е прецедент- „ През последните години, годините на демокрацията такова нещо не се е случвало. Аз съм потресена “.

„ Един президент, който не се впечатли, че е нарушил Конституцията, само че се опита да оправдае оня, който я е нарушил и сподели, че това е един заслужен министър - по какъв начин да го разясня “ изясни тя реакцията на Радев, при която от ГЕРБ повдигнаха тематиката с нахлуването в медията по време на консултациите.

Живкова направи поръчка, че като медия „ Труд “ няма да отстъпи от позицията си или да спре да споделя истината, без значение от цената.

Тя самата е потърсила спрягания за министър председател Кирил Петков – „ На този, който сподели, че желае смяна и България и тя да стане по-добра. Звънях му, само че той не реагира и след това му изпратих известие, с цел да попитам какво мисли за тази полицейщина и досега нямам отговор. Подозирам, че няма да имам “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР