Павликени. Кандидатът за евродепутат от БСП за България Момчил Неков

...
Павликени. Кандидатът за евродепутат от БСП за България Момчил Неков
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Момчил Неков: Европа не е това, което ГЕРБ представя - касичка с пари за избрани

Павликени. Кандидатът за евродепутат от " Българска социалистическа партия за България " Момчил Неков посети завод за произвеждане на розови насаждения в гр. Павликени. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Предприятието е едно от одобрените както у нас, по този начин и в чужбина. Момчил Неков показа опциите, които дава Европейският съюз за развиване на дребните и междинните производители. Кандидатът за евродепутат показа с присъстващите свършеното от него в границите на сегашния мандат на Европейския парламент. Двойният стандарт е тематиката, която провокира жив интерес и въпроси. Момчил Неков посочи триумфа, реализиран от социалистите в Европейския парламент. “Европейските институции са свършили своето, в този момент остана държавните управления на страните членки да вкарат законодателните промени в личните си закони, с цел да защитят жителите си ”, разясни още той.
На среща с жители в град Павликени той беше окуражителен за свършеното в отбрана на ползите на българските пчелари. Благодарение на напъните на Момчил Неков, опрашването влиза към този момент в европейското законодателство. “Общата селскостопанска политика е направена за жителите, а не за доближени на властимащите. Европа не е това, което ГЕРБ показва - касичка с пари за определени ”, означи Неков.
Евродепутатът беше специфичен посетител и на честванията по случай на 143-тата годишнина от Априлското въстание в гр. Бяла църква. “Днес, когато почитаме паметта на тези, които са дали живота си за България, е добър мотив да си напомним какво в действителност значи да се наричаш родолюбец. Духът, саможертвата и високите идеали на белочерковските герои са мотив за горделивост. Гордост за това, че сме наследници на такива велики българи ”, съобщи Момчил Неков пред събралите се жители. Той, дружно с народните представители Весела Лечева и Валентин Ламбев сервираха цветя на паметника на починалите поданици на Бяла църква за свободата на България.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР