Павел Станчев, който доскоро беше главен изпълнителен директор на bTV

...
Павел Станчев, който доскоро беше главен изпълнителен директор на bTV
Коментари Харесай

Бившият шеф на бТВ Павел Станчев оглави дистрибуцията на TF1

Павел Станчев, който до неотдавна беше основен изпълнителен шеф на bTV Media Group, към този момент е основен изпълнителен шеф на френската ТВ компания TF1 Distribution, съобщия френският уебсайт CBNews. Той е поел поста от 22 януари тази година, като ще рапортува на Реджис Равана, изпълнителен вицепрезидент за рекламите и диверсификацията на услугите на TF1 Group.

Павел Станчев ще дава отговор за маркетинга на каналите на френската ТВ група и на нелинейните услуги към платформите във Франция, които ги популяризират, както и за маркетинга на каналите в Белгия и Швейцария. Той ще ръководи и развиването на интернационалните активи на TF1 Group в тясно съдействие с поделението за тактики и трансформации, като задачата е завоюване на нови пазари.

 Павел Станчев, до неотдавна основен изпълнителен шеф на bTV Media Group, пое управлението на TF1 Distribution. Снимка: бТВ

Павел Станчев има над 20-годишен опит в огромни интернационалните медийни групи като RTL Group, HBO, Dogan Media Group и швейцарската Ringier AG. Преди да поеме управлението на bTV Media Group той бе началник за Югоизточна Европа на най-голямата гръцка медийна група Antenna Group.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР