Павел Лазаров-младши е първото дете на младия предприемач и е

...
Павел Лазаров-младши е първото дете на младия предприемач и е
Коментари Харесай

Преслава първа приятелка с бившата на мъжа си

Павел Лазаров-младши е първото дете на младия бизнесмен и е доведен брат на дребната Паола - щерката на Преслава. Според слуховете красивата Емилия и богаташът от Враца се разделят поради задявката му с Русата Златка.

Плеймейтката по този начин беше завъртяла главата на Лазаров, че двамата даже подписаха църковен брак. Сигурни източници потвърдиха, че красивата Емилия, с която Преслава поддържа съвсем сестрински връзки, е точно някогашната на Павел.

Двете дами прекарват нонстоп времето си дружно, снимат се и показват откровена дружба връзки, които не са присъщи за някогашна и сегашна жена на еднакъв мъж. Само преди няколко дни двете дами обядваха дружно в тузарски ресторант в столицата.

Емилия беше и значим посетител на рождения ден на фолкзвездата това лято. Преслава и някогашната на мъжа й не стопират да се хвалят една друга. Певицата постоянно прави реклама на облеклата, които Еми продава онлайн, а самата Емилия не пропуща случаи да показа какъв брой съвършена е изпълнителката на „ Водка с разтуха “, написа „ България Днес “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР