Павел Колев даде пресконференция съвместно с Лъчезар Петров, който е

...
Павел Колев даде пресконференция съвместно с Лъчезар Петров, който е
Коментари Харесай

Колев: Би трябвало Левски да е част от първенството през новия сезон, оставката ми не стои на дневен ред

Павел Колев даде конференция взаимно с Лъчезар Петров, който е член на борда на шефовете на Palms Bet. На срещата с медиите бяха разкрити детайлности към рекламното партньорство сред двете страни.

Преди дни стана ясно, че гореспоменатата компания е новият спонсор на Левски, само че не бяха разкрити никакви параметри по договорката.
 Андрей Желязков: Темата Левски е малко болна за мен
Андрей Желязков: Темата Левски е малко болна за мен

" Филип Кръстев на моменти надминава Тодор Неделев "

Ето какво сподели Павел Колев:

" Времената са такива, че всеки рекламодател е от голяма важност. Това партньорство ще се трансформира в дълготрайно. Ще развием стойностни взаимоотношения, които ще са ползотворни и за двете страни.

На 13.03 трябваше да проведем финалната среща с този спонсор. Тогава беше оповестена пандемията. Когато нещата се възстановиха, те продължиха диалозите с нас от точката, в която ги бяхме спрели.

Надявам се, че ще успеем да отговорим на техните упования. За всеки е ясно, че и с изключение на чисто рекламна стойност, Левски предлага и обществена такава. Договорът е реалност. Надявам се това да е единствено началото. В момента имаме голяма потребност от такива сътрудници.
 Снимка 487577
Източник:

Правим всичко допустимо да осигурим бюджета на Левски .

Имаме забавяне в заплащането на заплатите . Имаме и заплащания, които са свързани с мониторинга от УЕФА. Дано всички тези проблеми бъдат бързо решени.
 Снимка 487578
Източник:

В момента има деен контракт за телевизионните права. Има година още от него. Намирам за естествена обстановката сега - наддаване, търг и най-хубавата оферта да бъде поставена на масата. Не намирам за обикновено срещата с клубовете да се организира през днешния ден. Беше по-редно срещата да бъде проведена преди съвещанието на Изпълкома. И да се сложат всички оферти на масата. Остава горчив усет, че решенията не се взимат от клубовете и мнението им не е толкоз значимо.

Оставката ми не стои на дневен ред . Тя не може да бъде подадена на съвещанието на Общото заседание. Имахме оперативка през предходната седмица. Най-важният въпрос е дали ще можем да го проведем. Не е ясно дали е възможно, по отношение на новите разпореждания на министерството.
 Снимка 487579
Източник:

Футболистите могат да си тръгнат когато и да е . Това, че не го вършат, демонстрира чест и съзнание. За треньорския пост няма изрично нищо. И мен ме вълнува, само че за момента е това ситуацията.

Би трябвало Левски да е част от шампионата през новия сезон . Непосредствен проблем за лиценза нямаме . Мониторинговите интервали се трансформират и в този ред на мисли УЕФА ни прави услуга ".

Мнението на Лъчезар Петров:

" Пандемията осуети нашите планове да подпишем с клуба преди няколко месеца. Но не загубихме интерес и когато нещата се възстановиха, седнахме на масата. Бързо се разбрахме. Искаме да сме дълготраен сътрудник на Левски.
 Снимка 487580
Източник:

Договорът е в границите на годината, с концепцията да бъде продължено. Конкретните параметри остават конфиденциална информация и няма да ги разкриваме ".
 Не 1 милион, а единствено 240 000 лв. за Левски от новия спонсор
Не 1 милион, а единствено 240 000 лв. за Левски от новия спонсор

Днес клубът ще разкрие повече подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР