Павел и Венци Венц стават треньори в Гласът на България.

...
Павел и Венци Венц стават треньори в Гласът на България.
Коментари Харесай

Ще се изненадате кои ще са новите треньори в „Гласът на България”

Павел и Венци Венц стават треньори в „ Гласът на България. ” След сполучливата си изява като водещи, двамата рапъри заемат позициите и на менториу, написа HotArena. Дуото скандализира с песните си, се издигна в риалитито извънредно доста предходния сезон. Затова към този момент ще правят оценка гениите в шоуто.

По всяка възможност поради тях някой от предходните четирима ще си тръгне от шоуто—Поли Генова, Графа, Камелия или Иван Лечев.

Поли е фаворитка на продуцентите и е канена да журира на всевъзможни състезания. Тя обаче отхвърли да бъде част от журито на състезанието на „ Х Фактор”, с цел да жъне другаде известност.

Така нейните шансове за работа и през есента се усилват на 100%.

Почти несъмнено е напускането на Иван Лечев от шоуто. Още предишния сезон китаристът не съумя да се впише и да завоюва аудиторията. Според феновете той няма място в предаването, а Графа и Камелия са с равни шансове да останат.

Продуцентите на музикалния формат са удовлетворени от тях и обективните оценки, които дават. Една от аргументите за рокадата в предаването, е по-ниския хонорар, който рапърите желаят.

Павел и Венци са навити да вземат малко пари, само че да имат повече пълномощия в риалитито.

Дуото е извънредно харесвано от младежите, което също е огромен плюс за тях. Голяма част от малчуганите са луди почитатели на двамата и ползата към шоуто, в случай че те са жури, би бил голям.

И макар че стартът на новия сезон е скоро, продуцентите още мислят, кой ще размени Павел и Венци като водещи. Със сигурност обаче лицата на шоуто още веднъж ще бъдат две.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР