Пауло Фонсека се е съгласил да стане старши треньор на

...
Пауло Фонсека се е съгласил да стане старши треньор на
Коментари Харесай

Рома се разбра с Фонсека, но всичко зависи от Шахтьор

Пауло Фонсека се е съгласил да стане старши треньор на Рома, осведомят медиите на Апенините. По-рано през днешния ден в Мадрид се е състояла среща сред хора от управлението на “вълците” и представители на португалския експерт. На нея двете страни са постигнали съглашение Фонсека да подпише контракт за 3 години, със заплата от 2,5 млн. евро на сезон.

Дали наставникът на Шахтьор (Донецк) ще застане отпред на Рома обаче зависи и от украинския гранд. Причината е, че в контракта на Фонсека с “миньорите” има освобождаваща уговорка от 5 млн. евро. От Рома не желаят да заплащат тази сума и се надяват положителните връзки на португалеца с шефовете на Шахтьор да оказват помощ за това тя да отпадне.

В предходните дни се появиха информации, съгласно които Фонсека не е до дъно уверен в положителните вероятности пред Рома, само че Sky Sport Italia и Gazzetta dello Sport настояват, че експертът към този момент е споделил своето “да” на офертата.

Ако Шахтьор откаже да пусне Фонсека, “джалоросите” ще се насочат към треньора на Сасуоло Роберто Де Дзерби или селекционера на младежкия народен тим на Италия Джиджи Ди Биаджо, който е някогашен футболист на Рома.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР