Пауло Дибала ще премине медицински прегледи утре, след което ще

...
Пауло Дибала ще премине медицински прегледи утре, след което ще
Коментари Харесай

Утре става ясно дали Дибала ще е готов за Световното

Пауло Дибала ще премине медицински прегледи на следващия ден, след което ще стане ясно дали ще успее да се възвърне от травма за Световното състезание в Катар, което стартира в края на ноември, написа " Гадзета дело спорт ". 
 Нелепа травма може да постави завършек на очакванията на Дибала да играе на Световното Нелепа травма може да постави завършек на очакванията на Дибала да играе на Световното
Аржентинецът донесе трите точки за Рома от дузпа малко след почивката, само че при осъществяването получи контузия и се хвана за лявото бедро, като даже не отпразнува попадението, а незабавно изиска промяна. Дибала седна на пейката със сълзи в очите, явно предусещайки, че контузията не е лека и слага под въпрос присъединяване му на Мондиала. 
 Дибала уточни грешките на Рома при загубата от Бетис Дибала уточни грешките на Рома при загубата от Бетис
След мача с Лече треньорът на Рома Жозе Моуриньо изрази подозрение, че Дибала ще може да играе още веднъж до края на тази година, само че през днешния ден в лагера на " джалоросите " са по-оптимистично настроени. Окончателната диагноза ще стане ясна на следващия ден, като единият вид е за леко разтежение и възобновяване за 2-3 седмици, а вторият е за скъсване на бедрен мускул, което ще извади играча за повече от месец и това ще заплаши присъединяване му на Мондиала в Катар.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР