Пътят от завишените чернодробни ензими до тежкия проблем е кратък Черният

...
Пътят от завишените чернодробни ензими до тежкия проблем е кратък
Черният
Коментари Харесай

Черният дроб не боли – той се срива изведнъж

Пътят от повишените чернодробни ензими до тежкия проблем е къс
Черният дроб е пречиствателната станция на нашето тяло, която работи покорно по 24 часа в денонощието и то на цялостни обороти. Колкото и да е претрупан, той не ни се „ оплаква “. Затова и за проблемите му научаваме инцидентно, а когато ги открием, може и да е късно.

Сблъсквали се с не един и два случая на неглижиран проблем, който след време е прераснал в съществено чернодробно заболяване, лекарите от дълго време знаят, че най-хубавата първа помощ, с която всичко бързо влиза в норма, е естественият артикул Хепатофелин.

Обединяващ в себе си най-хубавите билкови екстракти за пречистване на черния дроб, той дава извънредно положителни резултати както при леко „ размърдали се “ ензими (АСАТ и АЛАТ), по този начин и при положения като омазнен черен дроб (стеатоза), хепатити, цироза и други Многократно потвърдил своята успеваемост, Хепатофелин е мощно натурално оръжие в ръцете на експертите, на което те разчитат и се доверяват безапелационно. Той им влиза в приложимост и при не дребното случаи на страдащи от жлъчка, които цялостен живот са измъчвани от последствията на неприятното храносмилане, и усъвършенства очевидно качеството на живот на пациентите.

Откриха ми висок АСАТ и АЛАТ
 Черният дроб не боли - той се срутва внезапно
„ Чернодробните ензими са ти високи “ – диагноза, която ни стоварват изведнъж. Отишли сме на доктор за едно, той ни е пуснал кръвна картина и най-после хоп, става известно, че са ни сполетели не един, а два казуса.

Дори когато наподобяват незначителни, не подценявайте отклоненията в стойностите на чернодробните ензими. Приемът на Хепатофелин е добре да стартира още при първия сигнал, тъй като той усъвършенства работата на черния дроб и за малко време връща АСАТ и АЛАТ още веднъж в нормата. А поддържайки всичко в предложените граници, той ни подсигурява, че черният ни дроб ще ни служи безотказно и то за дълго време.

 Черният дроб не боли - той се срутва внезапно

Д-р Тотка Найденова, гастроентеролог, Хирургична клиника „ Матев “, Стара Загора

Хепатофелин е верният избор на хепатопротектор
Черният дроб обезврежда всевъзможни нездравословни фактори, което го натоварва и води до бързо увреждане на неговата функционална интензивност. Ето за какво поучавам моите пациенти да създадат две доста значими неща: 1. Да водят здравословен метод на живот; 2. Да одобряват артикули (хранителни добавки) за подкрепяне функционалността на черния дроб – хепатопротектори.

Моят професионален избор на хепатопротектор се е спрял на естествения артикул Хепатофелин. Той съдържа разнообразни растителни екстракти и естествени субстанции, поддържа функционалността на черния дроб и усилва с близо ¼ регенерацията на чернодробните кафези. Оптималното съответствие сред съставките му – силимарин, артишок, глухарче, ленено масло и пречистено соево масло (богато на омега-З мастни киселини), както и лесният метод на приложимост (2 капсули дневно) го вършат извънредно подобаващ за профилактика и лекуване на редица чернодробни болести. Употребата му е показна при пациенти, чиито чернодробни индикатори се отклоняват от нормата, както и при такива, които са в риск от или към този момент имат стеатоза, хепатит и така нататък Лицата, които са преболедували хепатит, е добре също да одобряват Хепатофелин от време на време най-малко един път годишно за по 3 месеца.

Предписвам Хепатофелин както като независима терапия, по този начин и в композиция с лекарствени лекарства. Наблюдавам доста добър резултат при пациенти от разнообразни възрасти. След едномесечно лекуване с него стойностите на серумните трансаминази (АСАТ и АЛАТ) при над 50% от пациентите понижават и влизат в таргетните равнища. Хепатофелин е с добър профил на сигурност, не следя странични реакции от приема му.
Д-р Тотка Найденова, гастроентеролог, Хирургична клиника „ Матев “, Стара Загора

Омазненият черен дроб е първата крачка към цирозата

 Черният дроб не боли - той се срутва внезапно

Стеатозата е болестта, което ние, елементарните хора, назоваваме омазнен черен дроб. Казват, че то поразява главно хората с нездравословно хранене, които натъртват на мазните храни, както и тези, които си пийват всяка вечер. Не са необичайност обаче и случаите, когато с мазни отлагания се оказват даже и най-праволинейните. Причините са метаболитни нарушавания, дълготраен витаминен дефицит или струпване на токсични субстанции в организма. А най-застрашени са диабетиците и лицата, които имат проблем с щитовидната жлеза.

Добрата вест е, че стеатозата е обратимо заболяване. Лошата вест е, че в случай че не ѝ обърнем внимание в точния момент, тя може да рецидивира до цироза. Именно тук оказва помощ Хепатофелин, чиято профилирана биологична формула сполучливо очиства черния дроб от натрупалите се мазнини и възвръща естествената му активност. Лекарите от дълго време са открили, че даже при 3-месечен курс на терапия резултатите са доста положителни, а след 6-месечна терапия положението на черния дроб се стабилизира трайно.

 Черният дроб не боли - той се срутва внезапно

Д-р Поликсени Паскова, общопрактикуващ доктор, 03 ДКЦ, Варна

Хепатофелин има антистеатозно деяние
Хепатофелин е първият ми избор на хепатопротектор, заради неповторимата композиция от съставки. Силимаринът подтиква регенерацията на чернодробния паренхим и задържа процесите, които водят до цироза. Той има мощно антиоксидантно деяние. Екстрактът от артишок редуцира производството на холестерол и подтиква жлъчната секреция. Глухарчето от своя страна има хепатопротективно, антиоксидантно и антистеатозно деяние. Лененото масло е богато на омега-3 и омега-6 незаменими мастни киселини и витамин F. А соевото масло понижава равнищата на холестерола и подкрепя сърдечно-съдовата система.

Предписвам Хепатофелин на пациенти с чернодробни увреждания, на диабетици, които одобряват доста лекарства, и на пациенти, злоупотребяващи с алкохол.
Д-р Поликсени Паскова, общопрактикуващ доктор, 03 ДКЦ, Варна

 

 Черният дроб не боли - той се срутва внезапно

Как жлъчката да проработи още веднъж добре?

„ Боли ме стомах “ – по този начин сме привикнали да споделяме още от деца, когато нещо ни присвива начело, в меката област сред гръдния панер и таза. Болката там обаче не постоянно значи, че имаме язва или пък гастрит. Парещото възприятие, което се появява откакто сме се нахранили, и от време на време опасва цялото ни тяло е най-разпознаваемият сигнал, че жлъчката ни не е в кондиция.

Разпространеното мнение е, че основно тези, които злоупотребяват с мазните храни, „ разяряват “ своя злобен мехур. Работата е там, че неговата „ ненавист “ от време на време се излива и върху изцяло почтени, „ отравяйки “ живота им вечно. Независимо дали сами сме се докарали до влошена работа на жлъчката или сме го придобили по завещание, сигурно Хепатофелин ще ни помогне. Това са забелязали лекари от разнообразни специалности, изправени пред задачата на оказват помощ на своите пациенти. Забелязали извънредно положителния резултат на продукта, те сполучливо го ползват при положения като прегъната жлъчка, възпалена жлъчка, камъни в жлъчката и прочие, а пациентите регистрират трайно възстановяване на здравето си.

 Черният дроб не боли - той се срутва внезапно

Д-р Горан Сарафилоски, гастроентеролог, УМБАЛ „ Д-р Георги Странски “, Плевен

Хепатофелин оказва помощ при проблеми с жлъчката

Хепатофелин има мощно детоксикиращо и антиоксидантно деяние. Изписвам го при пациенти с хронични чернодробни болести (вирусни хепатити, алкохолен хепатит, стеатоза и цироза) и при болести на жлъчния мехур и жлъчните пътища (възпаления, жлъчно-каменна болест и др.). Препоръчаната дневна доза е единствено 2 капсули, признати след храна.

Всички следени от мен пациенти имат усъвършенстване на положението в края на тримесечния лечебен курс. Подобрява се освен общото положение на пациента, само че и неговите чернодробни индикатори влизат в таргетните стойности.

Д-р Горан Сарафилоски, гастроентеролог, УМБАЛ „ Д-р Георги Странски “, Плевен

 

Изкарах хепатит

 Черният дроб не боли - той се срутва внезапно

Уж сме в 21-ви век и в ерата на имунизациите, а България към момента е измежду страните, където хепатитът броди необезпокоявано. Той поразява черния дроб и може да му нанесе съществени провали, оставяйки ни „ вързани “ до живот да се съобразяваме по какъв начин живеем, какво ядем, какво пием…

Ограничения, които от време на време могат да бъдат нарушавани, стига всекидневно да одобряваме Хепатофелин. В здравната процедура на експертите у нас той се е потвърдил като дейно средство за възстановяване на чернодробните функционалности при пациенти с хепатит. Давайки най-необходимите за здравето на този жизненоважен орган субстанции, той стабилизира положението му продължително. В резултат и лекарят, и пациентът са сигурни, че са създали най-хубавото.

 

 Черният дроб не боли - той се срутва внезапно

Д-р Юлия Иванова, пулмолог, МБАЛ „ Св. Иван Рилски – 2003″, Дупница

Хората с хепатит наложително да се грижат за черния си дроб
Използвам Хепатофелин главно при пациенти с цироза, при които чернодробната функционалност е мощно влошена. Другата група пациенти, при които продуктът е наложителен, са тези с продължителен алкохолен хепатит. И в двата случая следя възстановяване на симптоматиката и биохимичната констелация след предложения тримесечен банкет на Хепатофелин.

Хепатофелин е естествен артикул, съдържащ напълно естествени съставки – артишок, бял бодил, глухарче, ленено масло и соево масло. Благодарение на оптималната доза силимарин в него той поддържа регенеративните функционалности на черния дроб и предотвратява прогресията на чернодробните увреждания без странични резултати. Има изразено противовъзпалително и антивирусно деяние с доказан лечебен и профилактичен резултат. Намалява стойностите на АСАТ и АЛАТ (трансаминазите) и при неалкохолни болести. Подобрява работата на жлъчката. Той оказва потвърдено позитивен резултат и при чернодробна стеатоза, в това число хиперхолестеролемия (омазнен черен дроб).
Д-р Юлия Иванова, пулмолог, МБАЛ „ Св. Иван Рилски – 2003″, Дупница

 Черният дроб не боли - той се срутва внезапно

Лекувайки сърцето със статини, погубваме черния дроб

Сблъсквали ли сте се със статините? Ако не сте, чукайте на дърво в никакъв случай да не ви идват до главата. Но в случай че към този момент са ви разкрили висок холестерол и прецизно си пиете статина всеки ден, то вашите липиди евентуално са в нормата, само че черният ви дроб се превива в мъка. Звучи необикновено, само че обяснението се крие в механизма на влияние на статините – те блокират „ изпускането “ на мазнини от черния дроб в кръвообращението и по този метод холестеролът и триглицеридите ни влизат в нормата, само че цялата тази „ складирана “ лой задръства черния дроб и скоро, откакто сме се успокоили, че със сърцето ни всичко е наред, чернодробните ни ензими са достигнали галактически стойности.

Приемът на Хепатофелин подсигурява естествената работа на черния дроб и вярното метаболизиране на мазнините в него. По този метод човек може хем да си организира предписаната му от кардиолога терапия, хем да подкрепи черния дроб в оправянето му със характерните условия. Повлиявайки обмяната на мазнините, „ Хепатофелин “ оказва в допълнение липидопонижаващо влияние и спомага за още по-добър надзор над холестерола и триглицеридите.

 Черният дроб не боли - той се срутва внезапно

Д-р Виолина Василева, пулмолог, МБАЛ „ Св. Иван Рилски – 2003″, Дупница

С Хепатофелин черният дроб не страда от отрицателните резултати от приема на тежки медикаменти
Черният дроб е лабораторията в човешкия организъм. Той е претрупан с доста задания и е под непрекъснатата офанзива на нездравословни фактори. При пациентите с хронични болести, които са на интензивно медикаментозно лекуване, натоварването върху черния дроб се усилва неведнъж. Така, лекувайки едно заболяване, те се подлагат на риск от развиване на друго – чернодробно.

На тези пациенти аз предлагам наложителен банкет на хепатопротектор. От практиката си като ефикасен артикул мога да посоча Хепатофелин. Той има билков състав, включващ най-полезните за черния дроб естествени субстанции. Хепатофелин е извънредно подобаващ както за профилактика, по този начин и за лекуване на разнообразни чернодробни и жлъчни болести. Употребата му е наложителна при полиморбидни (с 2 и повече хронични заболявания) пациенти, при лица, приемащи хепатотоксични лекарства, както и при хора, които пушат и/или използват алкохол. Хепатофелин е доста удачно средство и за детоксикация на организма чрез пречистване на черния дроб.

Хепатофелин има бърз и видим резултат, който се дължи на неповторимата му течна формула. Той не съдържа консерванти, захар и ГМО. Обичайната доза, в която би трябвало да бъде одобряван, е 1 капсула два пъти на ден в продължение най-малко на 3 месеца.
Д-р Виолина Василева, пулмолог, МБАЛ „ Св. Иван Рилски – 2003″, Дупница

 

На какво се дължи резултатът на „ Хепатофелин “?

„ Хепатофелин “ е естествен артикул, който има протективно влияние върху черния дроб и усъвършенства неговата работа, помагайки му да се оправи сполучливо както с ежедневните му „ отговорности “, по този начин и с форсмажорни условия. Специално комбинираният му състав е дефиниран по този начин, че да отговори на физиологичните потребности на черния дроб.

Експертна формула от съставки с клинично потвърден резултат

 Черният дроб не боли - той се срутва внезапно

Бял бодил: Взаимодейства с рецепторите за съответните отрови в хепатоцитната мембрана, свързва свободните радикали и понижава неподходящото им влияние, поддържа регенеративните функционалности на черния дроб, подтиква синтеза на протеини и фосфолипиди в чернодробните кафези, спомага за формиране и обособяване на жлъчка.

Доказано е, че понижава оксидативния стрес и предотвратява прогресията на чернодробните увреждания, без странични резултати. Той има изразено противовъзпалително и антивирусно деяние с доказан лечебен и профилактичен резултат. Намаляват се трансаминазите (АСАТ и АЛАТ) и при неалкохолни болести.

Артишок: Подпомага регенерацията и функционалността на чернодробните кафези, има антиоксидантно деяние, подтиква отделянето на жлъчка и диурезата, подтиква метаболизма на холестерола. Подходящ е при жлъчно-каменната болест (холелитиаза), възпалителни процеси на жлъчния мехур и жлъчните пътища.

Екстракт от корени на глухарче: Има синергично хепатопротективно, антистеатозно, антиоксидантно и противовъзпалително деяние. Допринася за жлъчната секреция и подкрепя активността на храносмилателната система.

Ленено масло: Богат източник на омега-3 полиненаситени мастни киселини. Съдържа и витамин F, който е значим при затлъстяване, кожни проблеми, намален имунитет и проблеми с кръвното налягане, както и за поддържане на здравословни равнища на кръвната захар.

Соево масло: Съдържа висок % ненаситени мастни киселини – към 61%. Има високо наличие на витамин Е, който е прочут с антиоксидантното си деяние. Съдържа и алфа-линоленова киселина, която повлиява синтеза на холестерола и подкрепя сърдечно-съдовата активност.

 Черният дроб не боли - той се срутва внезапно

Иновативната технология за пълноценно асимилиране

Хепатофелин е създаден във Франция по специфична технология, при която във всяка капсула се впръскват свежи течни съставки. При запечатването на капсулите не се ползва термична или химична обработка, заради което съставките са със непокътната интензивност и лечебни качества.

Течната формула на „ Хепатофелин “ подсигурява пълноценно асимилиране на дейните съставки, което обезпечава по-високата успеваемост на продукта спрямо други, при които съставът е изсъхнал или във тип на прахуляк да вземем за пример. Благодарение на течното наличие капсулите могат да бъдат одобрявани умерено даже и от хора със стомашно-чревни проблеми. Приемът на „ Хепатофелин “ не е привързан с възрастта, а нормалната дневна доза е 2 капсули, признати след храна. Продуктът е наличен в аптеките в цялата страна и е без рецепта.

Повече за Хепатофелин можете да откриете тук

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР