Пътят на Арсенал към завръщане в Шампионската лига ще бъде

...
Пътят на Арсенал към завръщане в Шампионската лига ще бъде
Коментари Харесай

Венгер не вярва, че "Арсенал" ще спечели Лига Европа

Пътят на " Арсенал " към завръщане в Шампионската лига ще бъде по-лесен през вътрешното състезание, в сравнение с през Лига Европа, съобщи мениджърът Арсен Венгер. Френският експерт се надява " артилеристите " да започват с победа против " Кьолн " на следващия ден, само че предизвести, че продобиване на шампионата, по сходство на " Манчестър юнайтед " ще е извънредно мъчно.

" Мисля, че имаме най-големи шансове да се класираме през шампионата. Правехме го 20 следващи години, а през предходната събрахме и 75 точки. Аз обаче постоянно се веселя, когато печелим титли ", съобщи Венгер.

Освен против " Кьолн ", " Арсенал " ще се изправи още против " Цървена звезда " и БАТЕ (Борисов) в група Н.

 След повече от година Уилшър (в средата) още веднъж ще играе за
© Reuters

След повече от година Уилшър (в средата) още веднъж ще играе за " Арсенал ".

Заради дуела с " Челси ", който следва в неделя Венгер ще даде отмора на седем от главните си играчи. Срещу " Кьолн " няма да излязат Петър Чех, Лоран Косчелни, Александър Лаказет, Дани Уелбек, Гранит Джака, Месут Йозил и Аарън Рамзи. Всички те даже не упражняваха в сряда сутринта и ще са отвън групата за дуела от Лига Европа.

След дълго неявяване се завръща Джак Уилшър. Халфът, който лекуваше травми в последните няколко сезона, а предходната година игра чартърен в " Борнемут " ще стартира като титуляр. Алексис Санчес, който беше пред овакантяване в края на лятото също ще е измежду стартовите 11.

" За нас това е добра опция да потвърдим, че можем да се оправяме с натоварения график. В предишното се е случвало да играем в сряда в " Барселона " и в събота заран против " Евертън ". Твърде доста се приказва по тази тематика, тъй като във футбола най-важно е по какъв начин се представяш в самия ден. За мен три дни са задоволително време за възобновяване ", разяснява Венгер към натоварения график на отбора.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР