Пътят е достатъчно широк и има място за всички нас.

...
Пътят е достатъчно широк и има място за всички нас.
Коментари Харесай

Ива Митева от коалиция „Заедно“: Пътят е достатъчно широк и има място за всички нас


Пътят е задоволително необятен и има място за всички нас. Това сподели в предаването „ Лице в Лице “ от коалиция „ Заедно “ за раздялата с „ “.

„ Това, което ме задържа в политиката, е разочарованието, което виждам в очите на хората. Задържа ме и дребната искрица вяра, която въпреки всичко е останала у тях. Аз не съм била в политиката, с цел да възприемам власт, да ръководя и да натрупвам благосъстояния. Аз съм била в политиката, с цел да дам това, което мога и което зная “, изясни тя.

акцентира, че от „ “ са я предложили за ръководител на Народното събрание, поради качествата ѝ. Тя не счита, че ги е предала и постоянно е държала на думите си.

„ За страдание пътищата от време на време се разделят. Пътят е задоволително необятен, с цел да има място за всички нас. Смятам, че е пристигнало времето за взаимна работа, а не за разделяне “, сподели още тя.

счита, че прекомерно доста престижи са „ изгорели “, т.е. те са се изгубили в бързо сменящите се парламенти. Ето за какво тя благодари на всички хора, които са повярвали в коалиция „ Заедно “ и са се съгласили да влязат в борба за идващото Народно заседание.

„ Това, което в този момент е друго, е, че мислим еднообразно. Взимаме решенията единомислещо. Няма изявени водачи, без значение, че аз се повеждам ръководител на обединението. Аз не се усещам такава. Всички сме равнопоставени “, сподели още тя.

Листите на коалиция „ Заедно “ са редени изпод нагоре, т.е. локални престижи са водачи и те са избирали екипа, с който да работят. „ Всички хора споделяха, че желаят да виждат в листите локални лица – хора, които ще ги съставляват. Сега сме им дали този късмет “, разясни още Митева.

Тя акцентира, че обединението се разграничава значително от „ “ по доста неща. Митева изрази разочарованието си да вземем за пример, че до момента в който е била в „ Ива подобен народ “ по този начин и не се е изработил Закон за референдумите. Имало е също по този начин инструкции, да не се гласоподава с преференции. Но акцентира, че е имала цялостна независимост да деяние в Народното събрание и постоянно с Любомир Каримански са успявали да извърнат настройките на депутатите.

„ Голяма част от хората са разочаровани и ни споделят, че няма да гласоподават. Една жена даже ни изясни, че съгласно нея от избори на избори става все по-зле и не желае никой да я кара да гласоподава. Други път ни споделят, че сме обърнали тяхното решение и макар първичните си настройки да не гласоподава, те ще отидат до урните “, сподели още.

Според нея проблемите по места са разнообразни, само че обединението ще тръгне от общите – като инфлацията, битовата престъпност, културата, опазването на здравето, образованието и законодателната промяна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР