Пътят до Санторини отнема над 10 часа по суша и

...
Пътят до Санторини отнема над 10 часа по суша и
Коментари Харесай

Син на прочут наш лекар със сватбена фотосесия в Санторини

Пътят до Санторини лишава над 10 часа по суша и още 9 часа по Егейско море. Но даже и това не спря едно ново пловдивско семейство да запечата красиви мигове през обектива на известния фотограф Димитър Дардов. Влюбените Михаил и Силвия Панайотови постоянно са си представяли своята женитба по един метод - със зелените цветове на Родопа планина и сините талази на Егейско море. Мечтата им към този момент е осъществена. 



За първата част от сватбената си картина младото семейство избира подножието на Перущица, където Силвия споделя " Да " на Михаил, който е наследник на известния пловдивски доктор доктор Михаил Панайотов. 

От зелените хълмове на Родопите следва странствуване с 1400 км на юг. Така тюркоазеносините води на Егейско море водят Михаил-младши и възлюбената му по необикновено сантименталните улици на остров Санторини.



За фантазията на младото семейство пловдивският фотограф Дардов прави тридневен проект график, като всеки един от трите снимачни дни младото семейство е имало три разнообразни фонови площадки, започвайки от основни паметници в столицата Атина, през пътуването с ферибот до Санторини.

Там, наред с най-атрактивните места в столицата Фира, огромно внимание е отделено на град Оя - прочут с най-красивите залези, за които хиляди фотографи пътуват от всички краища на света.

Младоженците приключват своята фотосесия с дрон от скалите на Имеровигли. Много локални хора и туристи поздравяват двойката и упорстват да се снимат с тях. Мъж от Санторини пък отваря личния си двор, с цел да предложи на пловдивчани да се щракнат сред необикновено красиви цветя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР