Пътуващите с влак ще могат на момента да оценяват с

...
Пътуващите с влак ще могат на момента да оценяват с
Коментари Харесай

Пътниците на БДЖ ще могат да оценяват с QR код чистотата на влака

Пътуващите с трен ще могат на момента да правят оценка с QR код чистотата на вагона, в който се возят, оповестиха от " Българските държавни железници " (БДЖ) в четвъртък.
Прочетете още
На платформата до външните порти на всеки вагон и в мотрисните влакове към този момент са сложени стикери с QR код, който при сканиране с мобилно устройство ще води към специфична електронна форма. На нея пасажерът ще може да изрази мнението си за видяни неизправности или отправяне на рекомендации.

Всеки стикер е с неповторим номер, който дава отговор на съответния вагон или мотрисен трен. По този метод се дава опция за бърза и систематизирана противоположна връзка за положението на всеки съответен вагон или мотриса, които доближават непосредствено до несъмнено структурно звено. Така без значение в коя част на страната се намира съответният преносим състав, информацията доближава до най-близкия ситуиран пункт за поддръжка, където обслужващият личен състав към този момент ще бъде известен за съществуваща нередовност още преди приемането на съответния вагон или мотриса за оглед, изясняват от БДЖ.

Електронната форма за мнение за чистотата дава още една опция за елементарно и налично когато и да е средство за подаване на сигнал за видяни нередности или отправяне на рекомендации от клиенти по време на тяхното пътешестване с трен. Чрез въведените стикери БДЖ се стреми да усъвършенства метода за приемане на противоположна връзка от своите клиенти, което основава опция за по-бърза реакция и възстановяване на изискванията за пътешестване с трен, допълват от железниците.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР