Пътуващите към Гърция българи задължително да носят със себе си

...
Пътуващите към Гърция българи задължително да носят със себе си
Коментари Харесай

Гранична полиция: Пътуващите към Гърция да носят хартиено копие на QR кода

Пътуващите към Гърция българи наложително да носят със себе си хартиено копие на QR кода, който се генерира при попълване на делкарацията за влизане в страната, поучават от " Гранична полиция ".
Декларацията може да попълните тук.
На гръцкия граничен пункт Ексохи, съпределен на българския Граничен контролно-пропусквателен пункт Илинден, не се пропущат непознати жители за влизане в Гърция с туристическа цел. Пропускат се единствено товарни коли и сезонни служащи, притежаващи трудови контракти. На влизане в България няма ограничавания, оповестяват граничните управляващи.
На Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата, Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко челник и Граничен контролно-пропусквателен пункт Ивайловград в Гърция се пропущат леки коли и рейсове в двете направления. На Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата трафикът на товарни коли е натоварен.
Граничните управляващи предлагат на пътуващите към Гърция туристи да носят хартиено копие на електронната форма PLF (Passenger Locator Form), която да могат да показват на гръцките управляващи при влизане в южната ни съседка.
Не се прави прекосяване през Граничен контролно-пропусквателен пункт Златоград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР