Пътуванията са нещо много хубаво, защото разширяват хоризонтите на човек

...
Пътуванията са нещо много хубаво, защото разширяват хоризонтите на човек
Коментари Харесай

Приключенията на Неда Спасова в Париж

Пътуванията са нещо доста хубаво, тъй като уголемяват хоризонтите на човек и го зареждат с позитивна сила.

Неда Спасова е изпитала този резултат от пътуването си до Париж. Разбираме това от профила ѝ в Instagram, където актрисата споделя, че е била в столицата на Франция за едвам два дни.

Нещо, което регистрира като неточност, тъй като счита, че два дни са прекомерно малко време за град като Париж. " Особено, в случай че сте за първи път и желаете от всичко по доста. "

Спасова прави и уточнението, че градът е много безценен за стандарта в България, само че си заслужава визитата. " Париж е замърсен и доста хубав. Не знам този абсурд по какъв начин може да съществува. Но в Париж съществува ", прецизира още актрисата.

На Неда Спасова ѝ е направило усещане, че по улиците се разхождат доста служители на реда и военни с автомати, което по едно и също време я кара да се усеща по-сигурна, само че и леко я напряга. В различен пост актрисата шеговито написа, че е снимала задоволително материал, че да сглоби пълнометражен филм.

Актрисата поучава от опита си да купуваме билети за музеи и други забележителности онлайн, с цел да си спестим очакване по опашки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР