Пътуването по въздух не е това, което беше преди десетилетия.

...
Пътуването по въздух не е това, което беше преди десетилетия.
Коментари Харесай

Проучване на Fodors: Най-лошите авиокомпании и летища в САЩ

Пътуването по въздух не е това, което беше преди десетилетия.

Пространството става все по-тясно, разпоредбите по-строги, а пасажерите стават непоносими.

Пандемията утежни всичко - дефицит на личен състав, сбивания на пасажери, необясними закъснения и анулация, както и неустановеност по отношение на условията за влизане. Всичко наподобява неуместно безредно.

Но има и самолетни компании, които са изключение и съумяват да оправдаят упованията на пасажерите. От профилирания уеб страница за пътувания Fodors вършат допитване за най-лошите и най-хубавите летища в Съединени американски щати. Ето и резултатите:

Най-лошите летища в света

На въпрос за най-лошите летища, през които са имали нещастието да летят, мнозина изливат гнева си върху едни и същи проблеми: намръщени чиновници, дълги опашки и липса на информация от личния състав.

Много пасажери показват интернационалното летище в Лос Анджелис като най-лошото летище в света. Недоволство буди и продължаващото дълго време строителство там

От другата страна на страната, летищата в региона на Ню Йорк също не се оправят толкоз добре. За интернационалното летище Нюарк Либърти един пасажер сподели: „ Винаги е прекомерно горещо или прекомерно студено, а обслужването е същинско злополучие. “

Международното летище "Джон Ф. Кенеди " в Ню Йорк също е предизвикало безпокойствие на пътуващите, а някои даже загатват, че са били „ претърсени “, „ опипвани “ и „ унижени “.



Ето кои са най-лошите летища:

1. Международно летище Лос Анджелис

2. Международно летище Чикаго-О'Хеър

3. Международно летище Нюарк Либърти

4. Международно летище Хартсфийлд-Джаксън Атланта

5. Международно летище Джон Ф. Кенеди

Най-добрите летища

Въпреки че е посочено като четвъртото най-лошо летище (читателите се оплакват, че има дълги опашки, препълнено е и е прекомерно голямо), интернационалното летище Хартсфийлд-Джаксън в Атланта има даже повече почитатели, в сравнение с недоброжелатели. Пътниците споделят, че е добре проектирано, разполага с доста варианти за храна и е подредено.

Тампа също печели точки, както и Airport Marriott, в случай че е нужна нощувка.



Най-добрите в страната, съгласно гласуването на читателите, са както следва:

1. Международно летище Хартсфийлд-Джаксън Атланта

2. Международно летище Тампа

3. Международно летище Денвър

4. Международно летище Сан Франциско

5. Международно летище Далас/Форт Уърт

Най-лошите самолетни компании

Пътуващите изглеждаха в действителност недоволни от American Airlines.

Авиокомпаниите в Съединени американски щати имат доста стачки против тях. Напоследък беше неразбория с полетите в страната заради всички необясними анулация и закъснения. Много превозвачи работят по подобен метод, че в случай че един полет се забави, това е резултат на доминото от всичко, което попада в мрежата му.

Често самолетните компании не компенсират задоволително пасажерите за закъснения, анулации, престой в хотели и такси или постоянно пътят за възобновяване на суми е дълъг – и двете са неприемливи за пасажерите.

В това изследване пасажерите наподобяват в действителност недоволни от American Airlines. Те се оплакват от закъснения, липса на съответна отплата и неприятно обслужване на клиентите. Видяхме American Airlines отпред и в различен неуместен лист – самолетната компания, която най-вероятно ще загуби багажа ви – тъй че не е мъчно да се повярва, че има задоволително проблематични пасажери, с цел да бъде маркирана като най-лошата.

За United (втората в този списък) един респондент написа четири красноречиви думи: „ груби хора, късни полети “.

Читателите също по този начин се оплакват от Southwest, като единият акцентира опита си: „ Southwest забави полета ни с няколко часа, тъй като нямаха задоволително наземен екипаж, с цел да натоварят нашия аероплан. След това те направиха непланирана спирка в Ел Ей, с цел да вземат голям брой полетни екипажи, които да доведат до Хаваите. Още едно 90-минутно забавяне.”

Името Spirit също отеква заради спомагателните разноски за хвърчене с нея, „ би трябвало да плащате за места, багаж, ръчен багаж “. Какво, в действителност, покрива цената на билета, е същинският въпрос.

Победителите измежду най-лошите самолетни компании включват:

1. American Airlines

2. United Airlines

3. Southwest Airlines

4. Spirit Airlines

5. Delta Air Lines

American, считана за най-лошата самолетна компания от доста от нашите читатели, получаа комплимент за приветливия си личен състав, просторните седалки със зарядни устройства за телефони, навременното идване, безвъзмездни закуски и питиета и чисти тоалетни.

„ Те имат отлични услуги за хора с увреждания. Те също по този начин в никакъв случай не са променяли или отменяли полета ми неотдавна. ", написа един пътуващ.

Любимите самолетни компании на читателите включват:

1. Delta Air Lines

2. Southwest Airlines

3. American Airlines

4. United Airlines

5. Alaska Airlines
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР