Пътуването от София до Одеса вече ще трае по-малко от

...
Пътуването от София до Одеса вече ще трае по-малко от
Коментари Харесай

”България Ер” започва полети София - Одеса

Пътуването от София до Одеса към този момент ще трае по-малко от 2 часа с новите полети, които "България Ер " започва. Въздушната линия сред българската столица и петия по величина украински град е единствената в България, оповестиха от националния авиопревзвач.

"Радваме се, че тъкмо ние, като народен транспортьор на България, имаме удоволствието да обявим старта на новата линия сред София и Одеса и по този метод да свържем двете страни. Освен, че полетите са в комфортни вечерни часове в петък и неделя, за спомагателен комфорт на пасажерите ни, по линията ще оперират и най-новите самолети от самолетния парк на "България Ер " - Embraer E190 ", е декларирала Мария Стоянова, търговски шеф на компанията, по време на формалната гала по откриването в Одеса, представена в известието.

Когато приказваме за маршрута София-Одеса-София, би трябвало да вземем поради огромните търговски и културни връзки сред двете ни страни, както и огромните украински и български общности, сходствата в туризма у нас и в България - летен и зимен. Това са част от аргументите, заради които считаме, че маршрутът ще бъде сполучлив. Освен това, имаме вяра, че линията има нужният капацитет за по-нататъшно увеличение на честотата на полетите, е мнението на шефа на Международното летище в Одеса Павло Прусак.

Полетите сред българската столица и крайбрежния украински град се извършват два пъти седмично - в петък и неделя.

Самолетите от София към Одеса изхвърчат в 19.05, а от Одеса към София - в 21.20 локално време, което дава опция на пасажерите да пътуват сред двата града, както с екскурзионна цел и отмора, по този начин и по работа.

Цените на еднопосочните билети стартират от 46 евро, а на двупосочните - от 92 евро.

Удобството на линията бе оценено и от пасажерите на първия полет от София до Одеса, който бе изпълнен в петък.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР