Пътуването на дълги разстояния с жп транспорт изглеждаше така, сякаш

...
Пътуването на дълги разстояния с жп транспорт изглеждаше така, сякаш
Коментари Харесай

Френски дизайнер сътвори „Дворец на релси“

Пътуването на дълги дистанции с жп превоз изглеждаше по този начин, като че ли последователно става по-малко и по-малко желано през последните години.

Класическият жанр на пътешестване обаче претърпява нещо като възобновление в миг, в който пасажерите търсят по-екологични способи за напредване, написа CNN.

В момента се възнамеряват и разработват различни нови влакове и направления, в това число и да италианския трен Dolce Vita, който ще минава по 10 маршрута в страната, разкривайки живописни гледки пред очите на любопитните туристи. Подобен е замисълът и на Midnight Trains, мрежа от жп пътувания от Париж до 12 разнообразни дестинации в Европа.

Френският дизайнер Тиери Гоген е измежду хората, които желаят да създадат пътуването с трен едно по-добро, занимателно и забавно прекарване. Това потвърждава и най-новата му идея за частен първокласен трен на име G Train.

Описван като „ Дворец на релси “, 400-метровият трен ще бъде изработен от 14 коли и особено стъкло, чието равнище на бистрота може да бъде контролирано.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР