Пътуването до работното място често може да бъде досадно, независимо

...
Пътуването до работното място често може да бъде досадно, независимо
Коментари Харесай

С тези 7 действия пътуването до работа ще бъде удоволствие

Пътуването до работното място постоянно може да бъде досадно, без значение от превоза, който употребявате. Ето няколко дребни метода, посредством които да обърнете пътуването в своя изгода:

Съсредоточете се върху обичаната си ария

Проучванията демонстрират, че слушането на обичана музика е еднакво на медитацията и може да усъвършенства настроението ви.

Заредете се с успокоителен мирис

Ако има мирис, който ви притегля и ви носи доста наслада, помиришето го, преди да излезете. Това може да е лосион с мирис на цитрусови плодове или парфюм с лавандула. Изследванията демонстрират, че ароматерапията може да е потребна за психологичното здраве, а лавандула и мента са две известни етерични масла, които могат да ви успокоят и да подобрят настроението.

Направете няколко дълбоки вдишвания

Когато се усещаме извънредно уплашени или тревожни, тялото ни минава в положение на „ бий се или бягай “, или „ режим на оцеляване “. Дълбокото дишане задейства парасимпатиковата нервна система в телата ни, което ни извежда от това възприятие и ни успокоява.

Чуйте се с обичан човек

Обаждането на другар или член на фамилията може да ви помогне да подобрите настроението си, до момента в който се придвижвате от точка А до точка Б. Говорете с хора, които ви носят наслада и благополучие.

Слушайте обичания си подкаст

Слушането на подкаст или история, която ви кара да се смеете, може да ви помогне да се чувствате по-щастливи. Ако към момента нямате обичан подобен, изберете да желаете да слушате някой, който не е фокусиран върху работата или новините, защото може да бъде стресиращ.

Вдъхновете се

Ако можете, променете малко пътуването си до работното място и си позволете дребна премия, написа Profit.bg. Това може да значи да си вземете лате, преди да се отправите към офиса, или да минете по изящен маршрут и да се насладите на хубостта на природата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР