“Пътувам постоянно, когато имам време. През годините е било различно.

...
“Пътувам постоянно, когато имам време. През годините е било различно.
Коментари Харесай

Деси Иванова пред Дарик за това как да пътуваме изгодно и кои са най-добрите дестинации по света

“Пътувам непрекъснато, когато имам време. През годините е било друго. Когато бях студентка, имах повече време, само че бюджетът ми беше по стеснен. Тогава търсех някакви доброволчески планове за повече време. След това работих корпоративна работа в офис. Там просто използвах всички почивни дни и отпуски. Като цяло си употребявам свободното време за пътешестване. ”

Това описа пред Дарик радио инфуенсърката Деси Иванова, която е посетила 77 страни.

Тя предложи на нашите слушатели, в случай че не са пътували доста да посетят в Европа - Италия, а в Азия - Тайланд. “Харесвам моментите, в които има някакъв проблем, защото тогава би трябвало да си употребявам уменията. Обичам да не върви без спънки от самото начало. Даже това за мен са приятни неща ”, изясни Деси Иванова.

Тя попада в редица комплицирани и сложни обстановки. “В Бразилия бяхме нападнати от улична тайфа с една моя другарка. Нея я обраха, мен не съумяха. Беше доста трагично, тъй като не знаехме какво се случва. Вървяхме по тъмното и внезапно изскочи един мъж, който стартира да крещи на португалски. В идващия миг се появиха още и ни обкръжиха в кръг. В подобен миг би трябвало да си дадеш всичко, само че аз не размишлявах трезво. Стиснах си чантата и започнахме да се гоним с тях ”, описа Деси Иванова.

Тя изясни, че е спряла да планува пътуванията си. “Просто си закупувам билетите, ревизирам съществени неща за дестинацията. Ползвам доста платформи и групи. Намирам си локални хора, с които да се срещна и нормално това ми е задоволително ”, добави инфлуенсърката.

По думите й, когато пътуваме, най-вече пари харчим за самолетни билети и храна. Според нея добра алтернатива е да се употребяват полети от огромни европейски летища, а до тях може да се придвижим с нискотарифни компании.

За 2024 година си е набелязала да посети Централна и Южна Америка, както и Лесото, Свазиленд и Мозамбик.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР