Пътувах в лявата лента, водачът зад мен се приближи, почна

...
Пътувах в лявата лента, водачът зад мен се приближи, почна
Коментари Харесай

Заплашеният с пистолет депутат: Приближаваме граница на нетърпимост, от която няма връщане

Пътувах в лявата лента, лидерът зад мен се приближи, почна да премигва. Първо помислих, че е автомобил със специфичен режим на придвижване. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков, който твърди, че е застрашен с револвер на автомагистрала "Хемус ".

Подадох сигнал на 112, досъдебното произвеждане би трябвало да обясни за какво тези хора имат бойно оръжие. Цялата обстановка е неуместна. Не мога да разясня тяхната версия, че револверът е бил на таблото, те са тръгнали да го прибират, той е паднал, аз съм го видял и съм се уплашил, съобщи Божанков.

Разбирам, че са застрашени от наказателна отговорност, само че е човешко в тази ситуация да се извинят – бих приел такова опрощение, добави той.

Това не е единственият сходен случай по пътищата ни в последно време. Нашето общество доближава една граница на непоносимост сред хората, от която няма връщане. Разпадът на институциите води до това възприятие на неустановеност, при което хората вземат правораздаването в личните си ръце. Тази експанзия не може да бъде обяснена с мудно прибиране в дясната лента, сподели още Явор Божанков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР