Пациентски организации Заедно с теб изразява категорично несъгласие във връзка

...
Пациентски организации Заедно с теб изразява категорично несъгласие във връзка
Коментари Харесай

Против лечението за неосигурени бременни жени се обявиха Пациентските организации

Пациентски организации " Заедно с теб " показва изрично противоречие по отношение на самодейността на ръководителя на Комисията по опазване на здравето в Народно събрание Антон Тонев за промени в Наредба 26 на Министерство на здравеопазването, които да дават права на неосигурените бременни дами.

В позиция на Пациентските организации се споделя, че фаването на неосигурени жители да употребяват здравни права като обезпечени е доста неприятен и демотивиращ сигнал за обществото . Според тях сходна стъпка към равнене на осигурителните права на плащащи и неплащащи здравни осигуровки ще има извънредно отрицателен резултат върху здравното обезпечаване като развой в България.

В мнението се предизвестява, че е допустимо първата стъпка във връзка с бременните дами да аргументи лавинно възходящи групи от жители , които да бъдат освободени от задължението за здравно обезпечаване.
 Променят закона, с цел да се обзет с лекуване и неосигурени бременни дами
Променят закона, с цел да се обзет с лекуване и неосигурени бременни дами

Всеки ден в България се ражда по едно мъртво бебе

От " Заедно с теб " считат, че ръководещите би трябвало да изпълнят отговорностите си да управляват заплащането на здравните осигуровки от всички жители, които подлежат по закон на това, както и да се вземат съответни ограничения за тези в сивия бранш, които изчакват вечерите и посещават лекарите в Спешните приемни отделения.

Пациентските организации са съгласни тези, които заради финансови аргументи нямат опция и употребяват обществената система по избрани правила, да бъдат освободени от вноски и да бъде обезпечен механизъм за обезпечаването им.

" Категорично показваме противоречие с претекста на ръководещите, че " страната обезпечава децата и няколко месеца допълнително не са проблем ", тъй като това е погрешно и аморално. Децата не могат да работят и по тази причина са обезпечени от страната. И в тази връзка задаваме въпрос по кое време страната ще стартира да обезпечава държавните чиновници с цялостния % здравни осигуровки , тъй като сега ги обезпечава на половина и останалите съзнателни данъкоплатци поддържаме здравното осигурявяне на работещи хора? ", приключват от Пациентски организации " Заедно с теб ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР