Пациент в Нидерландия бе диагностициран с новия коронавирус. Това е

...
Пациент в Нидерландия бе диагностициран с новия коронавирус. Това е
Коментари Харесай

Първи случай на коронавируса в Нидерландия

Пациент в Нидерландия бе диагностициран с новия ковид. Това е първият доказан случай на Ковид-19 в страната, оповестиха здравните управляващи, представени от Ройтерс и Българска телеграфна агенция. 

Холандският народен институт по публично здраве сподели в официално съобщение, че пациентът в южния град Тилбург е пътувал неотдавна в Северна Италия. Седемнайсет души починаха и 650 бяха инфектирани в Италия - най-голямото огнище на ковид в Европа.

" За да не позволим на заболяването да са популяризира в Нидерландия, ще проследим кой е бил в контакт със инфектирания пациент ", сподели институтът.

Премиерът Марк Рюте изрази вяра в " Туитър ", че инфектираният мъж ще оздравее и прикани популацията да следва инструкциите на медицинските управляващи.

Нови пет случая на ковид бяха регистрирани в Швеция, с което общият брой на инфектираните в страната доближи 7, съобщи ДПА.

Трима от пациентите са се заразили отвън скандинавската страна.

Съседна Норвегия заяви за три нови случая, два от които са свързани с Италия и един с Иран.

Компанията " Амазон " е извадила от продажба през последните седмици над 1 милион продукта, за които погрешно се е твърдяло, че лекуват или защищават от ковид. " Амазон " заяви и че е свалил от платформата си десетки хиляди артикули, предлагани на повишени цени.

" Facebook " анулира конференция, която трябваше да се организира на 5 и 6 май в Сан Хосе, Калифорния. На миналогодишното издание на конференцията се събраха 5000 души от целия свят.

" Майкрософт " също анулира планувана за идващия месец демонстрация поради заплахата от ковид.

Европейският парламент обмисля дали да стартира да организира срещите си и пленарните си съвещания с телеконферентни връзки, вместо онлайн.

" Обмисля се съществено. Ще узнаем повече през идващите няколко дни ", сподели представител на Екологичен потенциал.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР