Патрулен полицай от Москва, стрелял със служебното си огнестрелно оръжие

...
Патрулен полицай от Москва, стрелял със служебното си огнестрелно оръжие
Коментари Харесай

Пиян полицай простреля момиче в коляното в Москва, уволниха го

Патрулен служител на реда от Москва, стрелял със служебното си огнестрелно оръжие по дете, е уволнен от московската полиция, оповестява РИА Новости с позоваване на пресцентъра на Министерство на вътрешните работи на РФ.
„ Извършена е публична инспекция, вследствие на която служителят е уволнен от органите на вътрешните работи “, се споделя в известието.
По думите на свидетел късно вечерта той чул женски крясъци за помощ. Според потърпевшото момиче нападателят е другар на татко й. Първоначално той стрелял във въздуха и по-късно прострелял детето в коляното.
"По това време мъжът се върна с някаква жена, явно майката на момичето - и двамата бяха доста пияни. Казах им, че идват колата за спешна помощ и полицията. Като чу това, мъжът сподели, че е от полицията и самичък ще реши всичко. Заедно с дамата подвигнаха момичето и го завлякоха във входа. Тя се съпротивляваше, крещеше, болеше я, коляното й беше в кръв. Три минути по-късно, откакто изчезнаха във входа, момичето още веднъж се появи на улицата, явно съумяло да избяга. Тя едвам скачаше на единия крайник, след което падна. Пияната двойка още веднъж я последва ", описа очевидецът.
В този миг идват полицията и колата за спешна помощ, като лекарите поемат пстрадалото дете, а служителите на реда се погрижиха за нападателя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР