Патриотичното възпитание, военното обучение и мерките за противодействие на на

...
Патриотичното възпитание, военното обучение и мерките за противодействие на на
Коментари Харесай

Патриотите се похвалиха с приноса си към управленската програма

Патриотичното образование, военното образование и ограниченията за противопоставяне на на циганската престъпност, включително основаването на доброволни отряди към Министерство на вътрешните работи, са измежду най-големите триумфи на Обединените патриоти, похвали се в профила си в обществената мрежа зам.-председателят на ПГ на националистите Искрен Веселинов.

" Тези цели са към този момент част от Управленската стратегия на Правителството и демонстрират за какво сме част от него. Най-съществен е нашият принос в образованието ", акцентира той и дава за образец владеенето на български език, което ще се управлява още от 4-годишна възраст. " Специално внимание е отделено на българските учебни заведения в чужбина, като тук се планува основаване на предпоставки за сполучливо продължение на образованието при завръщане в родината ", цитира Веселинов различен принос на Оперативна програма. " Сред главните цели в защитата е повишение потенциала на запаса и доброволната военна работа, като първи стъпки за превъзмогване пропадането на военния ни капацитет.
Борбата с циганската престъпност, която съдружните сътрудници не престават срамежливо да назовават " стандартна " (като че има спогодба, която да я регламентира) е също добре написана вследствие дълги полемики ", написа още патриотът и дава обещание законодателни начинания в тази посока наесен. " Не мога да скрия гордостта си от това, че за първи път има препоръчани действителни ограничения за превъзмогване пагубните районни диспропорции – постоянно забравяния кулоар номер IX е записан измежду предпочитаните, „ Хемус “ следва да напредне най-малко с 250 км., а по направлението Русе-Велико Търново ще има автомагистрала, за която ще се обезпечи финансиране до края на мандата ", акцентира депутатът, който е русенец. " И, несъмнено, има още доста неща: от ограниченията за справяне с демографската злополука, до преосмисляне на обществените политики, тъй че да не паразитират някои маргинални общности, а да работят.

Разбира се, това е единствено началото – програмата би трябвало и да се извършва, само че доста от тези тематики бяха разкол единствено преди години, а в този момент са част от управническите цели. Не можем да не сме удовлетворени от това ", приключва коментара си Искрен Веселинов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР