Патриотичният вот се разцепи. Ние като партия платихме цената да

...
Патриотичният вот се разцепи. Ние като партия платихме цената да
Коментари Харесай

ВМРО изплака: Слави ни взе доста от патриотичния вот

Патриотичният избор се разцепи. Ние като партия платихме цената да имаме гръбнак. Слави Трифонов взе много от вота на патриотичните обединения. Това съобщи анализаторът Кузман Илиев, част от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация, в ефира на утринния блок на bTV, разяснявайки обстановката след парламентарните избори. Партията на Красимир Каракачанов не съумя да мине бариерата от 4 на 100 на парламентарния избор на 4 април. Провалът роди измежду войводите разногласия дали отводът от коалиция с НФСБ е довел до ниския резултат или пък " ИТН " е дръпнал огромна част от патриотично гласуващите българи.

Кузман Илиев, че въпреки и отвън Народното събрание, Вътрешна македонска революционна организация ще продължи да пази ползите на сънародниците ни зад граница. Трябва да се каже, че правата на македонските българи са нарушавани от страна, която желае да влезе в Европейския съюз. Имам подозрение, че обединения, които влизат в Народното събрание, нарушават българския интерес, съобщи Илиев.

Относителната тежест на вота от българите в чужбина не е доста висока, само че несъмнено, тези хора даже наказаха част от някои партии. Нито една политическа групировка не слага въпроса, че в Украйна сме на прага на световен спор - ние сме фронтова страна и това би трябвало да е тематиката. След Втората международна война, това е най-трудната година за ръководство на България, разяснява още Кузман Илиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР