Патриотичната фейсбук кампания Евала на таквиз велики българи, благодарение на

...
Патриотичната фейсбук кампания Евала на таквиз велики българи, благодарение на
Коментари Харесай

Евала на таквиз велики българи-3: Проф. Сашка Ганева сдобрява Русия и Украйна

Патриотичната фейсбук акция " Евала на таквиз велики българи ", с помощта на която хиляди хора, дружно с тв водещата Гала, научиха за родолюбивите каузи на проф. Сашка Ганева от Сливница, за сърдечния хирург Иван Николаев от Трън и за доброволката от приюта за кучета Мила Келифарева, прескочи границите на България. Те към този момент са международни звезди, макар че нашите медии не пишат за достойните им каузи.
 Евала на таквиз велики българи-2: Проф. Сашка Ганева на кафе при Гала (видео)  Евала на таквиз велики българи: Една доста остроумна фейсбук акция
А изказванието, че въпросните " нашенци ", за които няма да чуете в новините, към този момент са световни звезди, се потвърждава от данните на годишните статистики на най-посещавания уебсайт в света Pornhub.

Както стана известно " проф. Ганева е работила за НАСА. Проектирала е наночастици, способни да подобрят ранната диагностика на болесттите, само че се върнала да работи в Българска академия на науките за 2000 пъти по-ниска заплата ".

Но въпреки че " не е футболна брачна половинка или плеймейтка " хубавицата от Сливница още веднъж съумя да популяризира името на родината.

Според годишната статистика на Pornhub тя е нещо като дипломат, който неуморно работи за освобождението на напрежението по оста Москва-Киев. Това излиза наяве от обстоятелството, че точно наш`та Сашка е международната звезда номер 1 както в Русия, по този начин и в Украйна. В двете страни нашенката е известна под креативния псевдоним Саша Грей, който е въодушевен от обичаното литературно произведение на родната хубавица - " Портретът на Дориан Грей " на Оскар Уайлд. Поредното доказателство за обстоятелството, че съумелите българки блестят освен с външна хубост, само че и с дълбока нематериалност.

Но какво да кажем тогава за доброволката от приюта за кучета край Божурище Мила Келифарева. Според Pornhub точно тя е втората най-търсена звезда в целия свят. Студентката от 4-и курс, известна още и като Миа Халифа, отстъпва само на нашумялата в последно време застаряваща порнозвезда Сторми Даниелс, която стана известна около излязлата нескрито спекулация с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. 

И с това не се изчерпва родната горделивост. Доц. доктор Иван Синев, който отхвърли работа в ЦЕРН, с цел да работи в Българска академия на науките за 20 000 пъти по-малко пари е втори в международната ранглиста на най-търсените мъже в Pornhub. Откривателят на " Принципа на Синев " за проникването и разпространяването на материята в черните дупки е прочут по света с поамериканченото си име - Джони Синс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР