Патрик Демпси е американски актьор, режисьор и автомобилен състезател, придобил

...
Патрик Демпси е американски актьор, режисьор и автомобилен състезател, придобил
Коментари Харесай

Честит рожден ден на доктор Блян: Патрик Демпси на 55!

Патрик Демпси е американски артист, режисьор и авто играч, придобил международна популярност с ролята си на неврохирурга доктор Дерек Шепърд в телевизионната здравна драма от Съединени американски щати - „ Анатомията на Грей “. В последните години се появява и в някои кино-филми като „ Клубът на императорите “, „ Омагьосана “, „ Сватбен сезон “ и "Шаферът”.

През месец юли 2007 година е подложен от френското списание „ Elle “ на 13 място измежду най-желаните мъже на планетата.

 f Getty
 Преоткрий изкусителката в себе си с новата сбирка есен/зима на Yves Saint Laurant Edna предлага Преоткрий изкусителката в себе си с новата сбирка есен/зима на Yves Saint Laurant
Патрик Гелън Демпси е роден на 13 януари 1966 година в град Луистън, щата Мейн, Съединени американски щати, в ирландско-американското фамилията на Аманда и Уилям Демпси, който работи като осигурителен сътрудник. Израства в градчето Бъкфийлд, Мейн, учи в гимназията „ Сейнт Доминик” в Търнър, където майка му работи като секретарка, само че напуща учебното заведение преди да се дипломира. В младежките си години Патрик се демонстрира като умел жонгльор, като даже печели 2-ро място на народен конкурс за жонгльори.

Когато е на 12-годишна възраст, Патрик е диагностициран със болестта дислексия. В изявление пред Барбара Уолтърс, обещано през 2008 година, Патрик споделя, че дислексията го е направила това, което е през днешния ден.

 f Getty

Патрик е открит инцидентно, когато се организира кастинг за роля в театралната трилогия „ Torch Song “. След сполучливия кастинг Патрик отпътува на четиримесечно турне с трупата в Сан Франциско. Появява се в шоуто „ Overnight Success” на Тери ДеСарио, което се излъчва по телевизия MTV, в което танцува и жонглира.

През 1985 година дебютира в киното във кино лентата „ Heaven Help Us “, а две години по-късно се снима във кино лентата „ In The Mood”, където си партнира с актрисата Бевърли Д'Анджело, филм, основан по автентичен случай, в който играе първата си значима роля.

Зад гърба си Демпси има 2 брака, от втория са и трите му деца.

В галерията ни разгледайте най-чаровните моменти на Патрик Демпси!
 Най-чаровните моменти на Патрик Демпси  Най-чаровните моменти на Патрик Демпси  Най-чаровните моменти на Патрик Демпси  Най-чаровните моменти на Патрик Демпси
 f Getty

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР