Пътният експерт Диана Русинова за пореден път показва отчайващите състояния,

...
Пътният експерт Диана Русинова за пореден път показва отчайващите състояния,
Коментари Харесай

ВИДЕО Диана Русинова: АПИ пак се гаври с нас - ето го състоянието на Дюленски проход

Пътният специалист Диана Русинова за следващ път демонстрира отчайващите положения, в които се намира пътната мрежа у нас и вади на показ безумията, сътворени от АПИ:

В това видео може да видите какво е положението на Републикански път III-906 прочут още като Дюленски проход (старото му име е Айваджишки проход). Както и сами можете да се уверите това е следващият проход в Стара планина или още един третокласен път, който е зарязан на произвола на ориста от Агенция " Пътна инфраструктура ". Тук няма да намерите пътни знаци, мантинели, пътна маркировка, тук-там даже и асфалтът липсва, само че за сметка на това сте длъжни да заплатите винетка, с цел да може да го употребявате.

Провалът на АПИ при ръководството на пътната инфраструктура е застрашителен. Тази институция е потвърдила, че е тотално неспособна да се оправи със отговорностите, които има според закона за пътищата. Не зная с какви очи чиновниците в тази организация и ръковоството й си взимат заплатите.

Преди да споделя тази обява погледнах и в системата на АПИ - Лима и път III-906 не е посочен като затворен, т.е. все още той е отворен за публично прилагане. До по кое време ще ни се постанова да поносим този административен произвол и тормоз налаган от АПИ?
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР