Пътниците в БМВ-то помислили, че блъснали кучеМлада ромка от гърменския

...
Пътниците в БМВ-то помислили, че блъснали кучеМлада ромка от гърменския
Коментари Харесай

Ромка бяга от мъжа си, прегазват я дрогирани

Пътниците в БМВ-то помислили, че блъснали куче
Млада ромка от гърменския квартал “Кремиковци” е била прегазена в събота вечер на пътя сред гоцеделчевските села Хвостяне -Дъбница. Заради трагичния случай са арестувани четирима младежи, които пътували с автомобил БМВ.

Трупът бил открит в събота вечер. Лицето на жертвата било обезобразено. Тялото било влачено повече от 30 метра, открил огледът, който бил осъществен на място от криминалисти. Часове наред служители на реда издирваха хора от региона, които да разпознават дамата. Тя била млада, руса и била облечена в чеп и пола от горната страна. В двете села никой не бе оповестил жена за търсене. Дълго продължи и търсенето на следи, които да отведат чиновниците на Министерство на вътрешните работи до водача, провокирал злополуката.

Днес самоличността на жертвата бе открита. Оказало се, че това е млада жена от ромския квартал в Гърмен. До момента е открито, че дамата е избягала от вкъщи си след скандал с мъжа си. Тя хукнала да бяга по пътя сред селата. Предполага се, че мъжът є е тръгнал след нея с кола. Първи обаче я застигнали четирима младежи с БМВ, които я блъснали. Те били дрогирани и при разпит обяснили, че помислили, че в непрогледната мрачевина минали през прегазено куче. Отрекли да са съпричастни към закононарушението.

Разследването продължава, споделиха от полицията и прокуратурата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР