Пътниците на Евростар (Eurostar) ще трябва задължително да носят маски

...
Пътниците на Евростар (Eurostar) ще трябва задължително да носят маски
Коментари Харесай

Глобяват пътниците във влаковете Евростар без маски

Пътниците на " Евростар " (Eurostar) ще би трябвало наложително да носят маски от идната седмица в границите на ограниченията за отбрана против ковид, съобщи Франс прес, като се базира на известие на сдружението.

" От 4 май пасажерите ще би трябвало да носят маски на гарите и в нашите влакове, както се изисква от френското и белгийското държавно управление ", заяви компанията на уеб страницата си.

Влаковете " Евростар " не престават да пътуват през Ламанша, само че с по-малка периодичност поради рестриктивните мерки на придвижването на хора, засиления надзор и пониженото търсене. Пътниците с непокрити лица може да получат отвод да се качат във влака или да бъдат санкционирани от френските или белгийските управляващи. Ресторантското обслужване във влаковете и гарите е анулирано и спомагателната услуга за нуждаещи се от специфична помощ към този момент не се обезпечава.

Белгия, която има най-високите равнища на заразяване в света на глава от популацията (67 на 100 000) от на следващия ден взима първите ограничения за намаляване на карантината. Всички пасажери на публичния превоз би трябвало да покриват устата и носа си, с цел да не бъдат санкционирани. Франция, която ще предпреме сходни стъпки за намаляване от 11 май, също ще направи носенето на маска наложително в транспортните средства
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР