Пътниците на EasyJet ще трябва да проверят правилата за ръчен

...
Пътниците на EasyJet ще трябва да проверят правилата за ръчен
Коментари Харесай

Правила за ръчен багаж на easyJet, включително това, което можете да носите на борда безплатно

Пътниците на EasyJet ще би трябвало да ревизират разпоредбите за ръчен багаж на самолетната компания, преди да се насочат към летището.

Всички самолетни компании, в това число TUI, Ryanair, Jet2 и British Airways, имат свои лични ограничавания за ръчен багаж по отношение на това какво можете да носите гратис на борда, както и свои лични правила за това каква храна и питиета са позволени на борда.

Съгласно актуалната си политика easyJet разрешава на всички пасажери да носят на борда по една дребна ръчна чанта на човек.

Той може да бъде с оптимален размер 45 x 36 x 20 cm (включително всевъзможни дръжки или колела) и би трябвало да се побере под седалката пред вас. Чантата може да тежи до 15 кг, само че самолетната компания предизвести, че ще би трябвало да можете да я повдигнете и придвижите сами, тъй че не очаквайте екипажът да ви помогне, когато сте на борда. Ако желаете да вземете по-голяма ръчна чанта на борда, можете да я резервирате в допълнение със Speedy Boarding - само че вашата чанта към момента ще бъде пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР