Пътниците, идващи от чужбина, ще трябва да попълнят подробен формуляр,

...
Пътниците, идващи от чужбина, ще трябва да попълнят подробен формуляр,
Коментари Харесай

Пътуващите за Гърция трябва да попълват специален формуляр

Пътниците, идващи от чужбина, ще би трябвало да попълнят обстоен формуляр, като посочат страната, от която са пристигнали и адреса на престоя си в Гърция. Това са част от ограниченията за ограничение разпространяването на ковид, защото от 1 юли всички летища в страната ще бъдат отворени, заяви през днешния ден „ Катимерини ”, предава Канал3.

От службата по гражданска авиация прецизират, че формулярът за локализиране на пасажери (Passenger Locator Form - PLF) ще би трябвало да бъде запълнен онлайн минимум 48 часа преди влизане в Гърция и да включва информация за продължителността на предходния престой в други страни.

/24 часа
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР