Пътници в автобус по линията София -Сандански станали свидетели на

...
Пътници в автобус по линията София -Сандански станали свидетели на
Коментари Харесай

Първо в Struma. com! Гнусно престъпление в автобуса София-Сандански! 48 г. санданчанин целува страстно в устата и рови под полата на 13г. дете! Оказва се, че са гаджета от месеци... 

Пътници в рейс по линията София -Сандански станали очевидци на гнусно педофилско закононарушение, блудствени дейности на задните седалки, осъществявани от към 50-годишен мъж с очевидно малолетно дете на не повече от 12 -13 години, подобен сигнал подадоха в Struma. com, пътуващи в рейса на 13 февруари в 19. 30 часа.

Репортерска инспекция откри, че от София за Сандански пътувало 13- годишно момиче от столицата, придружавано от 48-годишният Калоян В. от Сандански. Още с качването си в автобуса Калоян, който бил признат за татко на детето, не направил усещане, само че минути откакто автобусът тръгнал, мъжът почнал да интимничи с момичето, да го целува в устата буйно и да рови сред краката му.

Крайно засегнат пасажер уведомил полицията в Сандански и ченгетата посрещнали рейса. Калоян е арестуван, а момичето върнато на околните си в столичния квартал Красна поляна.

Оказало се, че санданчанинът и детето са "гаджета " от преди няколко месеца и Калоян редовно осъществявал блудствени дейности с малолетната. Как са се срещнали, проблематично ли е момичето и каква е връзката им, очаквайте детайлности в Struma. com
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР