Пътните знаци са объркващи дори за най-опитните шофьори, но има

...
Пътните знаци са объркващи дори за най-опитните шофьори, но има
Коментари Харесай

Експертът по шофиране обяснява общия пътен знак, чието значение хората никога не са знаели

Пътните знаци са объркващи даже за най-опитните водачи, само че има един, който евентуално сте заблуждавали цялостен живот.

Това постоянно е оставяло хората в невъзможност - само че в този момент един специалист по шофиране изяснява същинското значение зад него. Шофьорите се гордеят с разбирането си за тези извънредно значими знаци, само че някои признаха, че са се затруднили да дешифрират няколко - и ние не ги виним.

За благополучие, специалист по научен тест дефинира запишете напряко какво в действителност значи пътният знак „ неразрешено връщане до един час “. Ани - която има повече от колосалните 825 000 почитатели в акаунта в TikTok @theorytestpractice - изясни по-малко известното маркиране в елементи.

Шофьорката показа своята проницателна информация за пътните знаци и препоръки за научен тест. В клип Ани изясни: Помолиха ме да обясня знаци като този.

Този знак споделя, че сред понеделник и събота можете да паркирате сред 8 часа сутринта и 6 часа през нощта, само че единствено за един час.

„ Не върн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР