пътните настилки в Пазарджик и региона са сухи. Трафикът по

...
пътните настилки в Пазарджик и региона са сухи. Трафикът по
Коментари Харесай

Ако пътувате днес, вижте актуалната пътна обстановка

пътните настилки в Пазарджик и района са сухи. Трафикът по основните пътни артерии е обикновено претрупан.

В региона има  и ограничавания за товарните коли.  Остава в действие възбраната за прекосяване на товарни коли над 12 тона с ремаркета и полуремаркета по пътя Белово-Юндола. Обходният маршрут за тях е Белово-Варвара-Велинград-Юндола. Въведено е ограничаване на моста в село Бошуля, който е част от републиканската пътна мрежа. Там е неразрешено придвижването на товарни коли с тегло над 10 тона. Определеният обходен маршрут е през село Звъничево – Септемврийски ханчета – град Септември – село Бошуля.

В Родопската част на региона остава заплахата от падащи камъни. Тя е най-голяма по направленията Пещера – Батак – Широка поляна, Варвара – Гара Костандово и Белово – Юндола.

Автомагистрала „ Тракия “:

Област София: Ограничено е придвижването по пътната връзка София-Костенец на пътен възел „ Мухово “ на Автомагистрала „ Тракия “ при км 46 в посока гр. Костенец и гр. Ихтиман заради ремонтни действия.

Обходни направления:

- за направлението София – Костенец през пътен възел „ Ихтиман “ при км 34+000.

- за направленията Ихтиман – Пловдив и Костенец – Пловдив през пътен възел „ Церово “ при км 69+167. Движението по Автомагистрала „ Тракия “ в посоките София – Бургас и назад е без ограничавания. През пътния възел може да се минава идвайки от Бургас в посока гр. Костенец и гр. Ихтиман. Срок до 30.04.2018 година

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР