Пътник на борда на полет остана ужасен, когато погледна през

...
Пътник на борда на полет остана ужасен, когато погледна през
Коментари Харесай

Пътник на самолета ужасен, след като забеляза „лента за гафли“ на крилото по време на полет на дълги разстояния

Пътник на борда на полет остана ужасяващ, когато погледна през прозореца и видя „ кран за гафли “, запушващ дупки на крилото на самолета.

62-годишният Дейвид Паркър беше на път за Гоа от Манчестър на 5 февруари с годеницата си, когато видя петна от сребърната лента, което провокира паника. Опитен авиатор, той беше сюрпризиран - и сподели, че в никакъв случай преди не е виждал нещо сходно.

Въпреки това, авиационната компания Boeing - която създава 787, на който той летеше - от този момент обясни, че материалът е " скорост лента " - което е изцяло безвредно. Говорител сподели, че лентата се употребява като краткотрайно решение и не компрометира структурната целокупност на самолета.

Говорейки за своя смут, Дейвид, който ръководи бизнес с сътрудници по недвижими парцели, сподели: „ Бях доста сюрпризиран да видя мозайка от тиксо по цялото крило по средата на полета. След това стартира да се отлепва по средата полет, помислих си какво, по дяволите!? " Обиколил съм целия свят, само че в никакъв случай не съм виждал сходно не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР