Пътник на American Airlines казва, че стюардеса е „грабнала“ кутия със закуски на 3-годишно дете, така че тя трябвало да я изхвърли цялата

...
Пътник на полет на American Airlines каза, че стюардеса й
Коментари Харесай

Пътник на полет на American Airlines каза, че стюардеса й е взела 3 -годишна кутия за закуски.

Откакто беше отворена, пътничката каза, че трябва да я изхвърли.

Тя публикува за инцидента на X, където авиокомпанията отговори: " Каква очарователна кутия за закуски!"

Потребител на X, който минава през @dynamicallydara, казва, че е била на полет на American Airlines, когато е отворила кутията за закуски на 3-годишния си племенник, която са донесли от дома.

Луцитната кутия изглежда съдържаше зърнени храни Cheerios, крекери със сирене, малки мъфини и PB&J, показва снимка, включена в публикацията й от 11 август. Според лелята стюардеса забелязала домашно приготвената кутия със закуски, „грабнала я“ и я отнесла в предната част на кабината, за да „покаже на приятел, седнал близо до предната част на самолета“.

 

Според публикацията на пътника, по време на полета придружителката я нямаше за няколко минути и върна кутията, а пътничката в крайна сметка реши, че „трябва да я изхвърли цялата.“

„Вбесена съм!“ добави тя в платформата на социалните медии.

Пътникът тагна American Airlines и авиокомпанията отговори, казвайки: „Каква очарователна кутия за закуски! Нашите извинения, членът на екипажа я взе от вас, без първо да попита.“< /p>

American Airlines и потребителят на X не отговориха на запитването на Insider за коментар.

Потребителят на X каза, че е говорила със стюардесата след полета

След отговор от American Airlines, потребителят на X написа, че „American Airlines не възприемат инцидента като достоен за разглеждане.“

В резултат на това тя реши да сподели повече подробности за случилото се.

Лелята каза, че лети от Сейнт Луис, Мисури, за Далас, Тексас, когато стюардесата се приближи до нея. Тя каза, че стюардесата искала да покаже кутията на своя приятелка, която била нова баба. Преди пътникът да има време да я спре, стюардесата държеше кутията в ръката си и вървеше към предната част на самолета, пише тя на X.

Според потребителя на X, тя решила да хвърли храната, защото беше излязла от погледа й: „Нямам представа на кого или на какво е била изложена храната му, докато беше извън погледа ми и трябваше да я изхвърля цялата, когато тя най-накрая се върна с нея“, написа тя.

< p>Лелята каза, че не иска да се обръща към стюардесата във въздуха от страх от „по-нататъшно раздвижване на ситуацията“.

Вместо това каза, че е поискала да говори със стюардесата веднъж те се приземиха.

„Думите не могат да изразят адекватно колко емоционално и физически изтощително е да трябва да потушиш незабавна реакция на снизхождение и микроагресии, за да избегнеш последствията от хора, които злоупотребяват с властта си“, пише тя.

Потребителят на X каза, че стюардесата се извини, но се опита да оправдае действията си.

Отговорът на стюардесата беше оправданието: „О, току-що си бях измил ръцете.“ Казах й, че това изобщо не е въпросът. Тя не трябва да си помага с личните вещи на хората", пише потребителят на X.

Това е само последният пример от едно лято, изпълнено с хаотични истории за пътуване, независимо дали е трудни пътници, загуба на билети на авиокомпании или друга драма с храна на авиокомпания, включително пътник на United Airlines, който каза, че едва не е бил поставен в списъка със забранени полети, защото е ял храна в първа класа в икономична.

Прочетете оригинала статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР