Пътник, който не е бил пиян, отворил по време на

...
Пътник, който не е бил пиян, отворил по време на
Коментари Харесай

Трезвен пасажер отвори вратата на самолет по време на полет

Пътник, който не е бил пийнал, отворил по време на полет вратата на аероплан на “Асиана еърлайнс ”(Asiana Airlines), който по-късно се приземил наред на южнокорейско летище, оповестиха представители на самолетната компания и държавното управление в Сеул, съобщи Асошиейтед прес.

Пасажери се пробвали да му попречат, само че в последна сметка нарушителят отворил вратата отчасти, оповестиха от министерството на превоза. Това се случило, когато машината била на височина към 250 м. и правела метод за приземяване.

Полицията заяви, че арестуваният 33-годишен мъж не е бил пийнал по време на задържането, само че какви са били претекстовете за постъпката му остава неразбираемо, написа Българска телеграфна агенция.

" Трудно е да се организира естествен диалог с него ", съобщи чиновник. " Ще проверяваме претекста за закононарушението и ще го накажем ".
Полицията заяви, че тнарушителят е пътувал самичък.

Самолетът със 194 души на борда правил едночасов полет от южния остров Чеджу в Корейския пролив към южнокорейския град Тегу. Не беше обявено незабавно какъв брой време е била отворена вратата по време на полета.

Сред пасажерите имало младежи спортисти, които пътували за присъединяване в надпревари по лека атлетика в Улсан.

Инцидентът ужасил някои пасажери, само че потърпевши няма. 12 от паникьосалите се получили дихателни проблеми и били прегледани в болница след приземяването на самолета.

South Korea Airport in Jeju: Asiana airliner flying with the door open at an altitude of 200m... all safe

An Asiana Airlines passenger plane with nearly 200 passengers on board suffered a dizzying accident when the door was suddenly opened during landing.

As a…
— World News 24 (@DailyWorld24)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР