Пътничка на шестчасов полет от Маями до Сиатъл (САЩ) едва

...
Пътничка на шестчасов полет от Маями до Сиатъл (САЩ) едва
Коментари Харесай

Жена подлуди пътниците в самолет по време на полет ВИДЕО

Пътничка на шестчасов полет от Маями до Сиатъл (САЩ) едвам не подлуди пасажерите в самолета, докато зареждаше телефона си благодарение на блестящо мигащ кабел. Хората на борда били съществено разтревожени. Един от пасажерите, седнал на същия ред, публикува видео в известния конгрес Reddit.

Човекът попита другите консуматори: „ Кой прави това по време на полет? “

Във видеото кабелът за зареждане на телефона мига в ярки неоново зелени, сини и розови цветове, отразяващи се в подносите на седящите наоколо пасажери.

„ Повече от 4 часа от 6-часовия полет зарядното устройство мигаше блестящо, до момента в който дисплеят на мобилния телефон на притежателя беше надъхан на оптималната бляскавост. Другите пасажери се оглеждаха, пробвайки се да схванат какво се случва “, озаглави видеоклипа си консуматор на Reddit.

by in

Хората в самолета не съумяха да затворят очи поради блестящо мигащите светлини в кабината. Много от тях даже съжалиха, че не са предложили зарядното за телефона си на дамата. Някои са заключили, че в никакъв случай няма да закупят същия кабел за зареждане. Самата скандалистка съумяла да влезе в спор с един от съседите, само че този диалог не довел до на никое място.
 Жена в аероплан, пасажер, подлудява пасажерите, нахален пасажер, блестящо зарядно, пасажери в самолета, полет Кабелът за зареждане на телефона свети в ярки неонови зелени, сини и розови цветове Снимка: Reddit
Потребителите на форума се съгласиха, че дамата е била безразсъдна да употребява такова зарядно устройство, изключително в случай че други пасажери желаят да поспят малко по време на нощен полет. Други означават, че някои хора може да имат здравословни проблеми и да се усещат зле от мигащите светлини.

„ Вашето известие кара кръвта ми да кипи “, написа един консуматор.

Други форумци означиха, че са били сюрпризирани, че стюардесата не е споделила нищо на дамата по време на полета.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР