Пътнически влак е блъснал автобус на спирка "Марица" в близост

...
Пътнически влак е блъснал автобус на спирка "Марица" в близост
Коментари Харесай

Влак блъсна автобус край Симеоновград, има ранени

Пътнически трен е блъснал рейс на спирка "Марица " наоколо до Симеоновград. Сигнал за случая е бил получен към 17.10 часа, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.



Пострадали са петима пасажери в рейса, един от които след обзор е освободен. Останалите са превозени в болнични заведения, без заплаха за живота.



Автобусът е превозвал чиновници на "Марица Изток ".



Мотрисата се е движела с ниска скорост и в завой е блъснала рейса в предната му част. Бавното придвижване е предотвратило по-големи вреди и възможни жертви, разяснява шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково ст. комисар Ангел Цанков, представен от Българска телеграфна агенция.

Влакът се е намирал на релсовия път Симеоновград - Нова Загора. Между 5 и 8 са ежедневните транспорти по този път, сподели кметът на Симеоновград Милена Рангелова. Тя цитира очевидци, съгласно които влакът и рейсът са се движели известно време паралелно. По думите на Рангелова влакът на няколко пъти дал предупредителни звукови сигнали, преди рейсът да свие по прелеза и да бъде ударен.

Местопроизшествието е непокътнато за осъществяване на оглед. Точните аргументи за възникването на случая са в развой на определяне.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР