Пътнически влак блъсна лек автомобил на железопътен прелез във Враца.

...
Пътнически влак блъсна лек автомобил на железопътен прелез във Враца.
Коментари Харесай

Влак блъсна кола във Враца

Пътнически трен блъсна лек автомобил на железопътен прелез във Враца. Инцидентът е станал в късния следобяд в квартал " Кулата ", съобщи Българска национална телевизия.

Автомобилът е тръгнал да минава, само че водачът не видял идващия трен. От мощния удар колата е смачкана до неразбираемост. Като по знамение водачът, който е пътувал е самичък се е разминал с леки пострадвания. Влакът е превозвал пасажери от Мездра към Монтана, които са били извозени с рейсове.



Прелезът е със звуков и светлинен сигнал, само че съгласно локалните хора постоянно звуковият сигнал липсва. Заради случая на стоманения път е нарушен и графика за придвижване на влаковете сред гарите Враца и Бели Извор.

" Момчето беше вдигнато с кола за спешна помощ тъй като ние дойдохме по-късно и след към час момчето беше с превръзка на крайници. Няма жертви, няма нищо ", сподели представител на БДЖ.



" Машинистът въобще не е алармирал, че наближава жп прелеза, въобще не е понижил. Направо си е карал, тука няма право да кара с 90 в обитаемо място. Дадени са молби, с цел да се направи тука охранителен жп прелеза, но това всичко е закрито, потънало и край ", разяснява свидетел на случая.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР