Пътнически ТУ–134 търси да закупи бизнесменът Иво Табаков, за да

...
Пътнически ТУ–134 търси да закупи бизнесменът Иво Табаков, за да
Коментари Харесай

След като сбъдна една от мечтите си и си купи изтребител, търновският бизнесмен Иво Табаков се прицели в ...

Пътнически ТУ–134 търси да закупи предприемачът Иво Табаков, с цел да го трансформира в ресторант край Прохода на Републиката. Именитият автопревозвач, който неотдавна си закупи изтребител и го експонира край автокомплекса си до Килифарево, разкри, че сега договаря и за съветския аероплан. „ Ще е нещо неповторимо, възнамерявам да го трансформира в изтънчен ресторант, в който да посрещам посетители. Ще стане национална атракция, тъй като самолетът е много величествен и ще се вижда отдалече. Освен че ще обогатя и сбирката си, ще основа и превъзходен туристически артикул “, разкри пред „ Борба “ самият той.

В момента Табаков води усилени договаряния за закупуването на сходна машина, създавана до 1984 година в Харковския авиозавод. В света има направени над 850 самолета от този модел, само че Табаков търси последната трансформация, която е със стъклен нос. Предприемачът към този момент имал и няколко съответни оферти на цени от 40 до 80 хиляди лева и ги обмислял.

Той възнамерява да разположи самолета-ресторант навръх върха преди Килифарево на пътя към Прохода на Републиката и да му сложи художествено осветяване, тъй че да се вижда отдалече и да е неповторима панорама през деня и нощем. Самият аероплан пък ще бъде преоборудван в ресторант, с цел да могат клиентите, до момента в който похапват, да се любуват на невероятната гледка и атмосфера.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР