Пътнически самолет на испанската авиокомпания Еър Еуропа, Боинг 787-9 Дриймлайнър,

...
Пътнически самолет на испанската авиокомпания Еър Еуропа, Боинг 787-9 Дриймлайнър,
Коментари Харесай

Самолет на испанска компания на път за Уругвай кацна аварийно в Бразилия, след като при турбуленция бяха ранени хора

Пътнически аероплан на испанската самолетна компания " Еър Еуропа ", " Боинг 787-9 Дриймлайнър ", изпълняващ полет от Мадрид до столицата на Уругвай - Монтевидео, бе  заставен през днешния ден да кацне спешно в град Натал, Бразилия, откакто е попаднал в мощна турбуленция, при която са потърпевши няколко души, заяви самолетната компания, представена от Франс прес.

Испанската самолетна компания изясни в обществената мрежа " Екс ", че самолетът се е приземил обикновено в Натал, в Североизточна Бразилия и че за ранените са положени медицински грижи.

" Полетът ни за Монтевидео беше пренасочен към Натал заради мощна турбуленция ", се споделя в изказване на " Еър Еуропа " в обществената мрежа и се добавя: " Самолетът се приземи обикновено и потърпевшите с разнообразни по степен пострадвания започнаха да получават здравна помощ. "

Властите в щата Рио Гранди до Норти, където се намира Натал.

Според " Еър Еуропа " втори аероплан е трябвало да излети от Мадрид по-късно в през днешния ден, с цел да вземе невредимите пасажери и да продължи пътуването до Уругвай, уточни Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР