Пътнически самолет бе приземен принудително заради пияни пътници на борда.

...
Пътнически самолет бе приземен принудително заради пияни пътници на борда.
Коментари Харесай

Заради двама пияни пътници приземиха самолет принудително

Пътнически аероплан бе партерен наложително поради пияни пасажери на борда. Полетът бил от Лондон до Ню Джърси, само че бил отклонен и кацна в Мейн, заяви BBC, базирайки се на информация на " Юнайтед еърлайнс ".

Самолетът е изхвърчал от летище " Хийтроу " в петък сутринта и е трябвало да кацне в Нюарк, щата Ню Джърси, само че вместо това е бил отклонен към интернационалното летище Бангор в щата Мейн, където се е приземил към 19:00 часа българско време.

В изказване, изпратено по имейл до BBC, " Юнайтед еърлайнс " показва, че полицията е извадила от самолета двамата пияни пасажери след кацането. На тези клиенти ще бъде неразрешен достъп до бъдещи полети на самолетната компания. Полет 883 по-късно е траял пътя си към летище " Нюарк Либърти ".

На борда на самолета " Боинг 767 " е имало 150 пасажери и 10 души екипаж. От полицейското ръководство в Бангор споделиха, че техните чиновници са помогнали на митническата и гранична работа и на ФБР, които сега се занимават с следствието на случая, съобщи през днешния ден.бг.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР