Пътни полицаи са отнели книжката на актьора Явор Бахаров и

...
Пътни полицаи са отнели книжката на актьора Явор Бахаров и
Коментари Харесай

Извънредно в Lupa.bg: Явор Бахаров този път влиза в пандиза, пак го спипаха да кара дрогиран

Пътни служители на реда са лишили книжката на артиста Явор Бахаров и са свалили номерата на автомобила му, откакто артистът е отказал тест за опиати.

Бахаров е бил спрян на пътя София-Варна за рутинна инспекция този следобяд, научи Lupa.bg. След като го разпознават, служителите на реда поискали от артиста да му създадат /c,p тест за опиати. Той е отказал, тъй като има това еднократно право по закон.

Пошегувал се е с служителите на реда, че всички знаели, какво ще покаже дръг-чека. След това артистът си извикал такси и траял пътя си за София, като се извинил, че има зрелище, допълня Нова телевизия.

Автомобилът му останал на паркинг до село Шереметя. Предстои репатрирането на колата до безвреден паркинг.

През декември Явор Бахаров прекара нощ в Четвърто столично РПУ, откакто беше заловен да пуши трева. Ако се стигне до съд и виновността на Бахаров бъде приета, той няма да може да се размине с условна присъда, защото е в изискванията на 4-годишен изпитателен период.

Така към една бъдеща присъда, колкото и дребна да е тя, той би трябвало да лежи и още 1 година зад решетките, тъй като през февруари 2020 година бе хванат да кара пийнал и дрогиран в Банско.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР