Пътни полицаи от ОДМВР София са задържали 24-годишен неправоспособен водач,

...
Пътни полицаи от ОДМВР София са задържали 24-годишен неправоспособен водач,
Коментари Харесай

След гонка на Хемус: задържан е неправоспособен шофьор, неплатил на бензиностанция

Пътни служители на реда от ОДМВР София са задържали 24-годишен недееспособен лидер, избягал от бензиностанция, съобщи пресцентърът на Министерство на вътрешните работи. 

По-рано през днешния ден автопатрул към регионалната дирекция се отзовал на сигнал за водач на лек автомобил, който откакто заредил дизелово гориво за 300 лв. на бензиностанция на автомагистрала " Хемус " край вилна зона Зелин, потеглил без да заплати.

Служителите на реда бързо засекли нарушителя и го последвали с включена светлинна сигнализация. Водачът не спрял и траял да се движи по автомагистралата в посока София. След към 10-минутно гонене беглецът спрян в региона на с. Жерково.

При осъществената инспекция униформените открили, че автомобилът е с регистрационни номера на друга кола, а истинските били открити в багажника. На задната седалка полицейските чиновници намерили и още един комплект табели - за друго транспортно средство.

При осъществената информация станало ясно, че водачът не има удостоверение за ръководство на МПС. На място е тестван за приложимост на алкохол, тестът му е негативна.

Мъжът е арестуван за период до 24 часа, а местопроизшествието е осъществен оглед. Работата по случая продължава под наблюдението на способените прокуратури.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР