Пътната полиция ще изпраща незабавно екипи, когато получи сигнал за

...
Пътната полиция ще изпраща незабавно екипи, когато получи сигнал за
Коментари Харесай

Суперавтомобилът на полицията плашел мотористите, не можели да си правят номерата

Пътната полиция ще изпраща неотложно екипи, когато получи сигнал за гонки с мотори и коли, заяви за БНР началникът на КАТ-София Тенчо Тенев.

Той беше безапелационен, че противозаконните надпревари понижават. За да бъдат предотвратени съдбовни произшествия, от пътната полиция ще вземат спомагателни ограничения. Своевременната реакция на служителите на реда е допустима и с помощта на мощния автомобомил, възложен от финансовото министерство:

Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи разкри секрети за най-новия звяр на полицията! Бегачката с 360 коня под капака изненадващо ще се употребява за...
" Всяваме много доста по този начин добър почит на мотоциклетните среди, защото е извънредно мощен и доста бърз и не разрешава на някои мотоциклетисти да си вършат своите лични осъществявания, жестоко казано. Стресираме ги в самото начало, с цел да не ни основават непотребни кахъри и проблеми ", сподели той в отговор на заканите на някои мотористи, че ще бъде по-весело да се надпреварват със супермобила, в сравнение с с досегашните астри на униформените.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР